Reviews


Gisselle Giannini
17 jun. 2021

Heel leerzaam en gewoon leuk voor de hele gezin (Translated by Google) Very educational and just fun for the whole family

Gisselle Giannini
Gisselle Giannini
17 jun. 2021
Nico van Beek
17 jun. 2021

Vriendelijk personeel. Voor de wat oudere jeugd en volwassenen een leuke en leerzame dag uit. (Translated by Google) Friendly staff. A fun and educational day out for older youth and adults.

Nico van Beek
Nico van Beek
17 jun. 2021
Liselot van der Klugt - van Straten
13 jun. 2021

Net terug van weekendje Archeon waar je de eerste dag (en nacht) doorbrengt in de late Middeleeuwen. Was boven verwachting leuk en we hadden er al zo zin in. Pluspunten; Heerlijk eten, super service, passende sfeer verhogende ME kleding, overal warme enthousiaste mensen, leuke interactieve, informatieve rondleiding, gezellige kamer met goede bedden. Het leukste was om te praten met de vele sympathieke, enthousiaste medewerkers van Archeon, die vol met kennis zitten en deze graag willen delen. Het bijzonderste was om na sluitingstijd het park voor jezelf te hebben en vuur te maken op het strandje. Het was een geweldige ervaring. (Translated by Google) Just back from a weekend in Archeon where you spend the first day (and night) in the late Middle Ages. It was more fun than expected and we were already looking forward to it. Pros; Delicious food, super service, appropriate atmosphere-enhancing ME clothing, warm enthusiastic people everywhere, nice interactive, informative tour, cozy room with good beds. The best part was talking to the many sympathetic, enthusiastic employees of Archeon, who are full of knowledge and happy to share it. The most special thing was to have the park to yourself after closing time and to make a fire on the beach. It was a great experience.

Liselot van der Klugt - van Straten
Liselot van der Klugt - van Straten
13 jun. 2021
Aloys Wiegerinck
11 jun. 2021

Leuk om te zien, hoe de mensen vroeger leefden, vanaf prehistorie t/m de middeleeuwen, voor de kinderen is er o.a. een uitgeholde boomstam kano vijver ,speeltuin, verder worden er oude ambachten gedemonstreerd. (Translated by Google) Nice to see how people used to live, from prehistory to the Middle Ages, for the children there is a hollowed-out tree trunk, canoe pond, playground, and old crafts are also demonstrated.

Aloys Wiegerinck
Aloys Wiegerinck
11 jun. 2021
Leny Wolswinkel
10 jun. 2021

Geschiedenis voor jong en out op een leuke begrijpelijk manier verteld met acteurs.

Leny Wolswinkel
Leny Wolswinkel
10 jun. 2021
Peter Huppertz
6 jun. 2021

Informatief, prima presentatie. Het mooie weer hielp ook natuurlijk (Translated by Google) Informative, great presentation. The nice weather also helped of course

Peter Huppertz
Peter Huppertz
6 jun. 2021
Albert Daverschot
6 jun. 2021

Altijd leuk. Zeker met (kleine) kinderen, maar ook volwassenen krijgen veel mee over de geschiedenis. (Translated by Google) Always fun. Especially with (small) children, but adults also learn a lot about history.

Albert Daverschot
Albert Daverschot
6 jun. 2021
Jaya Biere
1 jun. 2021

Een bezoekje waard Het park is mooi opgezet. De gebouwen zijn met aandacht nagebouwd, er is veel te zien en te doen. Met of zonder kinderen, een leuk uitje. We hebben er zelfs inspiratie voor onze tuin opgedaan. (Translated by Google) Worth a visit The park is nicely set up. The buildings have been carefully recreated, there is much to see and do. With or without children, a nice outing. We even got inspiration for our garden there.

Jaya Biere
Jaya Biere
1 jun. 2021
ACK
31 mei 2021

Het is een fantastische ervaring en leuk voor jong en oud. Betrokkenheid van de mensen die werken is enorm en inlevingsvermogen in hun rol geweldig om te zien. Speelgelegenheid is geschikter voor de wat grotere kinderen, voor de kleintjes is dit toch wat spannend, maar soms moet je leren loslaten

ACK
ACK
31 mei 2021
Zaur A
30 mei 2021

one of the best open air museum in NL! kids love it

Zaur A
Zaur A
30 mei 2021
Michel3951
6 mei 2021

Super leuk iets om ooit gezien te hebben, ik heb zelf helemaal niks met geschiedenis maar vond het toch wel een leuke ervaring. Vooral voor kinderen is dit echt het dagje uit, er zijn zoveel activiteiten te doen dat je kind aan het eind van de dag helemaal uitgeput is. (Translated by Google) Super nice thing to have ever seen, I have nothing to do with history myself, but I thought it was a nice experience. Especially for children this is really the day out, there are so many activities to do that your child is completely exhausted at the end of the day.

Michel3951
Michel3951
6 mei 2021
Roelof Knijpstra
2 feb. 2021

Geweldig,wat een mooi park en een goede sfeer. Je komt binnen en voel je gelijk in een andere tijd fantastisch. Het is een aanradeder

Bekijk op Google Reviews
Roelof Knijpstra
Roelof Knijpstra
2 feb. 2021
Johannes Eeuweijk
19 jan. 2021

Wat een fantastische beleving! Letterlijk terug in de tijd. De acteurs doen het heel leuk en zitten goed in hun rol. De totale ervaring is bijzonder om mee te maken. Het staat voor dit jaar wederom op de planning.

Bekijk op Google Reviews
Johannes Eeuweijk
Johannes Eeuweijk
19 jan. 2021
Gijs van Efferen
31 dec. 2020

Super leuk om kennis te maken met de prehistorie, Romijnse tijd en de Middeleeuwen. Heeft interactief een idee hoe deze mensen geleefd hebben.

Bekijk op Google Reviews
Gijs van Efferen
Gijs van Efferen
31 dec. 2020
AJH B
8 dec. 2020

Gezellige dag gehad en veel geleerd! (Translated by Google) Have a great day and learn a lot!

AJH B
AJH B
8 dec. 2020
Am Bons
29 nov. 2020

Altijd leuk! En elke keer weer andere leuke activiteiten (Translated by Google) Always fun! And every time other fun activities

Am Bons
Am Bons
29 nov. 2020
Arvid Hendriks
29 nov. 2020

Vele malen geweest en het blijft als een tijdreis!! (Translated by Google) Been many times and it remains like a time travel!!

Arvid Hendriks
Arvid Hendriks
29 nov. 2020
Nanda Koerts
29 nov. 2020

Ontzettend leuk openlucht museum met veel activiteiten. Leerzaam en leuk voor kinderen. (Translated by Google) Very nice open air museum with many activities. Educational and fun for children.

Nanda Koerts
Nanda Koerts
29 nov. 2020
tcvaneeden
28 nov. 2020

Blijft een geweldig open lucht museum voor jong en oud waar heel veel te doen is! (Translated by Google) Remains a great open air museum for young and old with lots to do!

tcvaneeden
tcvaneeden
28 nov. 2020
les deux cocinelles
22 nov. 2020

Wat gezellig! Sint in het park. Veel pieten gezien, veel kadootjes gespot. Het was gezellig druk in het park. En het weer werkte mee, dus heerlijk buiten gewandeld. Zo lekker om met een museumjaarkaart zowat gewoon naar binnen gewandeld. Al met al een leuk bezoek. (Translated by Google) How cosy! Saint Nicholas in the park. Seen a lot of helpers, spotted a lot of presents. It was pleasantly busy in the park. And the weather cooperated, so we walked outside. So nice to just walk in with a museum year pass. Overall a nice visit.

les deux cocinelles
les deux cocinelles
22 nov. 2020
Anouk Blanken
7 nov. 2020

Een aanrader. Even " leven" in andere tijden. Kijken, maar ook veel te doen. (Translated by Google) Recommended. Just "living" in other times. Look, but also a lot to do.

Anouk Blanken
Anouk Blanken
7 nov. 2020
Guus Shooting-metal music
1 nov. 2020

Erg leuk opgezet. Roeiend met de riemen die je hebt tijdens deze corona tijd, zet Archeon een leuk en interactief programma neer. Ook leuk voor jonge kinderen. We hebben een hele leuke dag gehad. (Translated by Google) Very nice set up. Rowing with the belts you have during this corona time, Archeon puts on a fun and interactive program. Also fun for young children. We had a very nice day.

Guus Shooting-metal music
Guus Shooting-metal music
1 nov. 2020
Scarlett Stenhuys
29 okt. 2020

Veel te beleven, en te leren. Leuk voor dagje uit! (Translated by Google) Much to experience and to learn. Nice for a day out!

Scarlett Stenhuys
Scarlett Stenhuys
29 okt. 2020
Mark Schuring
26 okt. 2020

We hebben genoten van dit museum. Wat een leuke activiteiten en heel leerzaam! (Translated by Google) We enjoyed this museum. What a fun activity and very educational!

Mark Schuring
Mark Schuring
26 okt. 2020

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design