Vergadering

Vergadering

Ben je op zoek naar een inspirerende en rustieke locatie voor je vergadering? Dan ben je bij Archeon aan het juiste adres!


Op het circa 10 ha. grote themapark Archeon maakt u kennis met de geschiedenis van Nederland. Van de 43 verschillende gebouwen, is de Romeinse Herberg bij uitstek geschikt voor vergadering in stijl. De diverse zalen, allemaal van verschillende grootte, maken een meeting in de serene rust van deze unieke omgeving gegarandeerd tot een succes. Voor uw vergadering, kick-off meeting of expositie is het op Archeon uitstekend vertoeven. Ruime parkeerfaciliteiten, rustieke omgeving, draadloze internetverbinding en uitstekende culinaire faciliteiten vertegenwoordigen Archeon in het moderne verleden…

Romeinse Herberg
De Romeinse Herberg heeft een begane grond en een eerste verdieping. Door een aaneenschakeling van diverse zalen en met de aanwezigheid van een personenlift, is het gehele complex zeer geschikt voor grotere bijeenkomsten in combinatie met subsessies, productpresentaties, exposities, recepties en feestavonden.

Archeon: een unieke locatie voor een bijzondere bijeenkomst!

Vergaderarrangement Vergilius

Dit vergaderarrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gebruik van de zaal tussen 09.00 – 17.00 uur
  • Ontvangst met koffie, thee en Romeinse muffins
  • Romeinse koffietafel inclusief Garnizoenensoep
  • Water en mintjes tijdens de vergadering
  • Verzorging koffie, thee en sappen tijdens pauze
  • Een flip-over
  • Gratis parkeren, incl. CO2 compensatie 

Tip! Doe de doe route
Even een pauze tussen tijdens het vergaderen? Reserveer dan een van onze doe routes en ga mee op avontuur door het verleden!

Contact
Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je!

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen
Card image cap

Vergadering

Ben je op zoek naar een inspirerende en rustieke locatie voor je vergadering? Dan ben je bij Archeon aan het juiste adres!

Lees meer
Vergadering
Card image cap

Teambuilding

Duik in het verleden van Archeon en bouw aan de toekomst van je onderneming!

Lees meer
Teambuilding
Card image cap

Seminar

Archeon is dé plek voor bruisende (zakelijke) evenementen. Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van uw feest!

Lees meer
Seminar

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design