Reviews


B A Sas
16 jun. 2022

erg Leuk was er ongeveer jaar of 20 geleden geweest. Veel over gehoord mijn dochter, klein dochter en de hun echtgenoten hebben een museum jaarkaart en wonen niet zover het park af. Ze zijn erg enthousiaste bezoekers, daarom had ik een dagje uit bedacht koffie / thee en appelgebak en s'avonds pannenkoeken eten. Het weer was uitstekend, gezellig restaurant met vriendelijk personeel en niet allen op / in het restaurant. Op het terrein , lees park, informatief als er vragen werden gesteld . (Translated by Google) very nice had been there about 20 years ago. Heard a lot about it, my daughter, granddaughter and their husbands have a museum annual pass and don't live far from the park. They are very enthusiastic visitors, so I thought of a day out with coffee/tea and apple pie and pancakes in the evening. The weather was excellent, cozy restaurant with friendly staff and not only at / in the restaurant. On site, read park, informative if questions were asked.

B A Sas
B A Sas
16 jun. 2022
Simone Van Westreenen
16 jun. 2022

Ik blijf fan van dit park. Het is niet heel groot, prima te doen in een dagje zonder het gevoel te hebben dat je bij vertrek de helft niet hebt gezien. Leuke workshops en activiteiten voor de kinderen. Een leuke blik in de het verleden. (Translated by Google) I remain a fan of this park. It's not very big, easily doable in a day without having the feeling that you haven't seen half of it when you leave. Fun workshops and activities for the children. A nice look into the past.

Simone Van Westreenen
Simone Van Westreenen
16 jun. 2022
Jeroen van Oerle
8 jun. 2022

Fantastisch openlucht museum dat er alles aan doet je het gevoel te geven dat je even terug in de tijd bent geweest. (Translated by Google) Fantastic open-air museum that does everything it can to make you feel like you have gone back in time.

Jeroen van Oerle
Jeroen van Oerle
8 jun. 2022
Bouw
6 jun. 2022

Ontzettend leuk museum voor jong en oud! Heel veel te doen voor de kinderen, veel te beleven. Je waant je even in de tijd van toen. Mooi aangelegd, mensen die er werken (en gekleed zijn uit die tijd) kunnen je ook echt veel vertellen over 'hun beroep'. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Anders dan andere musea. (Translated by Google) Very nice museum for young and old! Lots to do for the children, lots to experience. You imagine yourself back in the day. Beautifully laid out, people who work there (and are dressed from that period) can really tell you a lot about 'their profession'. Definitely worth a visit. Different from other museums.

Bouw
Bouw
6 jun. 2022
Marijn Pinxteren
5 jun. 2022

Park zeker de moeite waard om te bezoeken. We hebben ons vermaakt. Personeel legt alles goed uit. (Translated by Google) Park definitely worth a visit. We enjoyed ourselves. Staff explains everything well.

Marijn Pinxteren
Marijn Pinxteren
5 jun. 2022
Sophie x
1 jun. 2022

Hier vaak geweest. Het Archeon blijft groeien in aanbod, wat mooi is om te zien. Leuk en leerzaam park voor jong en oud. (Translated by Google) Been here often. The Archeon continues to grow in offering, which is nice to see. Fun and educational park for young and old.

Sophie x
Sophie x
1 jun. 2022
Sam Van der Tuin
30 mei 2022

Super leuke plek voor alle leeftijden. Alle vrijwilligers hebben veel kennis van zaken en het park ziet er heel netjes uit. (Translated by Google) Super fun place for all ages. All volunteers are very knowledgeable and the park looks very neat.

Sam Van der Tuin
Sam Van der Tuin
30 mei 2022
Anna A
28 mei 2022

Super place that has an air of authenticity thanks to the passion of the individuals dedicating their time to this place. A true haven of nature & culture in South Holland, Archeon is a very nice place for the young and old alike. Just another reminder of why I love living in the Netherlands!

Anna A
Anna A
28 mei 2022
Marion Hellemons
27 mei 2022

Geweldige dagvullende bezigheid. Leuke activiteiten voor kids, horeca normale prijzen. Super zeker doen. Ruime parkeerplaats, ook geschikt voor campers (Translated by Google) Great all-day activity. Fun activities for kids, catering normal prices. Definitely do it. Spacious parking lot, also suitable for campers

Marion Hellemons
Marion Hellemons
27 mei 2022
Sem Colijn
24 mei 2022

Prachtig park met mooie nabootsingen van hoogtepunten uit de geschiedenis. (Translated by Google) Beautiful park with beautiful imitations of highlights from history.

Sem Colijn
Sem Colijn
24 mei 2022
Rudy Wijn
19 mei 2022

Erg leuk park. Super speeltuin. Er is veel te zien en alles wat word weergegeven door acteurs word erg goed gespeeld. We lagen in een deuk om de googelaar. (Translated by Google) Very nice park. Super playground. There is a lot to see and everything depicted by actors is played very well. We were in stitches over the googler.

Rudy Wijn
Rudy Wijn
19 mei 2022
Casper Gondelach
15 mei 2022

Prachtig park, onze kids van 5 en 7 hebben er weer van genoten. Het is sinds we kids hebben het 3e bezoek en iedere keer zien we net weer andere dingen en hebben de kinderen interesses in andere dingen, dat komt vooral naar boven in de gesprekken met de (vrijwillige) medewerkers die overal te vinden zijn en eindeloos veel weten! (Translated by Google) Beautiful park, our kids aged 5 and 7 enjoyed it again. This is the 3rd visit since we had kids and every time we see different things and the children have interests in different things, which mainly comes to the fore in the conversations with the (voluntary) employees who can be found everywhere and know an endless amount of information. !

Casper Gondelach
Casper Gondelach
15 mei 2022
Tamarra Van Hilten
9 mei 2022

In een woord, geweldig! De karakters leven zich erg gaaf in in hun rol en weten ook echt heel veel interessante dingen te melden. (Translated by Google) In a word, great! The characters empathize very well with their roles and are able to say a lot of interesting things.

Tamarra Van Hilten
Tamarra Van Hilten
9 mei 2022
P.I. Jongbloed
9 mei 2022

Verjaardag gevierd in Archeon. De gereserveerde tafel met appeltaart in de herberg en later de lunch in het klooster waren topkwaliteit. Veel complimenten van mijn gasten gehad over deze verzorging. Veel kunnen zien en beleven, fantastisch op hoeveel plekken er toelichting wordt gegeven en wordt georganiseerd. We maakten mee: gladiatorengevecht (wel wat kort), een klucht, uitleg bij de ossen, uitleg bij mandenvlechten, boogschieten, overvaren met een vlot, goochelaar met middeleeuwse mondharmonica. Leuk voor oud en klein. Alles met humor en alles klantgericht. Daarom een welverdiende 5 sterren. (Translated by Google) Birthday celebrated in Archeon. The reserved table with apple pie in the inn and later lunch in the monastery were top quality. I received many compliments from my guests about this care. Being able to see and experience a lot, it's fantastic how many places are explained and organised. We experienced: a gladiator fight (a bit short), a farce, explanation of the oxen, explanation of basket weaving, archery, raft crossing, magician with medieval harmonica. Fun for old and small. Everything with humor and everything customer-oriented. Therefore a well-deserved 5 stars.

P.I. Jongbloed
P.I. Jongbloed
9 mei 2022
Nikolai Duijves
8 mei 2022

Geweldig! Een dag bij het Archeon is leuk voor jong en oud. Veel op te steken over de geschiedenis en de leefwijze van de mens door de verschillende periodes, van prehistorie tot middeleeuwen. Ontzettend aardig en begane medewerkers. Dochter van 3 jaar heeft het erg naar haar zin gehad. Één keer bezoek is eigenlijk niet genoeg; wij komen vaker! (Translated by Google) Awesome! A day at the Archeon is fun for young and old. You can learn a lot about the history and way of life of man through the different periods, from prehistory to the Middle Ages. Extremely nice and caring employees. My 3 year old daughter had a great time. One visit is actually not enough; we come more often!

Nikolai Duijves
Nikolai Duijves
8 mei 2022
Jan Bon
7 mei 2022

Prachtige interessante plek voor alle leeftijden! (Translated by Google) Beautiful interesting place for all ages!

Jan Bon
Jan Bon
7 mei 2022
Wilbert Slingerland
4 mei 2022

Leuk en leerzaam park! Je ziet en hoort de dingen zoals ze vroeger leefden...paar duizend jaar geleden. Veel activiteiten voor kinderen. (Translated by Google) Fun and educational park! You see and hear things as they used to live...a few thousand years ago. Many activities for children.

Wilbert Slingerland
Wilbert Slingerland
4 mei 2022
Sandra Van Dongen
1 mei 2022

We hebben een geweldige dag gehad in het Archeon! Leuk voor jong en oud. Bijzonder bevlogen medewerkers vertellen je graag alles over de verschillende tijden. Zij maken de ervaring helemaal compleet! (Translated by Google) We had a great day at the Archeon! Fun for young and old. Very enthusiastic employees are happy to tell you everything about the different times. They make the experience complete!

Sandra Van Dongen
Sandra Van Dongen
1 mei 2022
Francien Boon
1 mei 2022

Een prachtig park, informatief en een leuke speeltuin voor de kinderen... (Translated by Google) A beautiful park, informative and a nice playground for the children...

Francien Boon
Francien Boon
1 mei 2022
Richard De Leeuw
24 apr. 2022

Geeft een goede indruk van hoe het b.v. in de Romeinse tijd en de Middeleeuwen er aan toe ging in het dagelijkse leven. Leerzaam tot en met. (Translated by Google) Gives a good impression of what it is like e.g. what was going on in daily life in Roman times and the Middle Ages. Educational up to and including.

Richard De Leeuw
Richard De Leeuw
24 apr. 2022
remco camies
22 apr. 2022

Ben hier op excursie met mijn school heen geweest en het was een leuke ervaring. Er is veel te zien en te leren en soms voel je echt alsof je in die tijd rondliep. De mensen die hier werken zijn zeer aardig en vertellen graag iets over de geschiedenis van de tijd dat ze representeren. Ik zou het zeer aanraden om hierheen te gaan. (Translated by Google) I went here on an excursion with my school and it was a nice experience. There is a lot to see and learn and sometimes you really feel like you were walking around in that time. The people who work here are very nice and are happy to tell you something about the history of the time they represent. I would highly recommend going here.

remco camies
remco camies
22 apr. 2022
Rob Gosen
21 apr. 2022

Geweldig Park zeker met kinderen (Translated by Google) Great Park, especially with children

Rob Gosen
Rob Gosen
21 apr. 2022
Ronald Muilwijk
18 apr. 2022

Geweldig park, gegarandeerd een hele dag plezier. Een ridder show. Marcheren als een romein, zwaardvechten, gladiator show tot een kaarsje maken zoveel gedaan, geleerd en gezien. Alle figuranten zo enthousiast en alle tijd om iets vertellen. 2 volw. 3 kinderen 10, 8 en 3. Museumjaarkaart + 3 extra (activiteiten pas) voor de kinderen van 4,50 om aan alle activiteiten mee te kunnen doen. Wederom een zeer geslaagde dag. (Translated by Google) Great park, guaranteed all day fun. A knight show. Marching like a Roman, sword fighting, gladiator show, so much done, learned and seen. All the extras are so enthusiastic and have plenty of time to tell something. 2 adults 3 children 10, 8 and 3. Museum annual card + 3 extra (activity pass) for children aged 4.50 to participate in all activities. Once again a very successful day.

Ronald Muilwijk
Ronald Muilwijk
18 apr. 2022
Ernst Snijder
18 apr. 2022

Heel leuk interactief museum. Enthousiaste medewerkers. Leerzaam. Heerlijk dagje weg. (Translated by Google) Very nice interactive museum. Enthusiastic employees. Educational. Wonderful day out.

Ernst Snijder
Ernst Snijder
18 apr. 2022

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design