Sfeervol dagje uit

Sfeervol dagje uit

Heb je iets te vieren? Of op zoek naar een gezellig dagje uit met de familie? Kom dan naar Archeon! Geniet van een leuk dagje uit en van heerlijk eten op een sfeervolle locatie.


Het middeleeuwse klooster of de Romeinse herberg bieden een geweldig decor voor het vieren van een feestelijk dagje. Of het nu een familiefeest, een jubileum of een kinderfeestje is; het kan allemaal in Archeon. Bekijk onze verschillende arrangementen en kom samen te smullen van de heerlijkheden die wij jullie serveren. 

Feestelijk dagje 
Ideaal voor een familiefeest of jubileum. Een gezellig feestelijk dagje uit inclusief entree, ontvangst met koffie/thee en Romeinse appeltaart en een uitgebreide lunch! Ontvangst met heerlijke Fairtrade koffie, luxe thee varianten en onze onovertroffen Romeinse appeltaart met honingnotensaus en room. Ondek daarna het park of volg eventueel een privé doe-route. Tussen de middag kunnen jullie genieten van een rijke lunch, bestaande uit onder meer klooster- of garnizoenensoep, vers oerbrood, ham, paté, kaas, grove worst, zoetwaren en fruit, koffie en thee en fruitsalade. De rest van de dag kunnen jullie je vermaken op het park. 

Bekijk het Feestelijk dagje arrangement

Kinderfeestje
Voor een kinderfeestje waar je kind nog jaren lang over blijft praten, ben je bij Archeon aan het juiste adres. Kinderen beleven van heel dichtbij de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. Met een activiteitenpas kun je in alle tijdperken leuke dingen doen en maken. Begin het feestje in de herberg met voor alle kinderen limonade en een muffin die je zelf mag versieren. Voor begeleiders is er koffie of thee. Het kinderfeestje kan je uitbereiden met een knapzak, een doe-route en/of een feestelijk verjaardagsmenu.

Bekijk het kinderfeest arrangement

Brunches
Het hele jaar door kan je reserveren voor verschillende brunches in Archeon. Kom bijvoorbeeld naar de Familie of Bruisende Kerstbrunch, de vrolijke Paasbrunch, de liefdevolle Valentijnsbrunch of de verwen je moeder en vader tijdens de brunches op Moeder- en Vaderdag. Ieder bruncharrangement is inclusief entree voor het park. Laat je verwennen en loop daarna met goed gevulde buik het museumpark in. 

Bekijk hier de bruncharrangementen

HORECA-2 (21 of 42).jpg

Bekijk onze menukaart

Bekijk onze avond menukaart via de knop hieronder.

Menu bekijken

Reserveren

Reserveren voor pannenkoekenhuis 'Het Klooster' kan telefonisch 0172 447744 of per mail: info@archeon.nl
Alleen noodzakelijk als je na 17:00 uur komt. Graag ontvangen wij uw naam, aantal personen, datum en telefoonnummer.

Reserveren via de e-mail

Allergieën of dieetwensen?

Heb je allergieën of dieetwensen, zoals gluten of lactose allergie of eet je halal, veganistisch of vegetarisch? Laat het ons weten. Wij hebben voor ieder wat wils.

 

Card image cap

Pannenkoekenhuis Het Klooster

Geniet van heerlijke middeleeuwse pannenkoeken met ingrediënten uit het Groene Hart en granen van de Wipmolen ‘Nieuwleven’ in Hazerswoude-Dorp.

Lees meer
Pannenkoekenhuis Het Klooster
Card image cap

Romeinse Herberg Trajana

Smullen in de Trajana-Romeinse Herberg. Geniet van huisgemaakte vegetarische steenoven pizza's & andere heerlijke gerechten  

Lees meer
Romeinse Herberg Trajana
Card image cap

Sfeervol dagje uit

Heb je iets te vieren? Of op zoek naar een gezellig dagje uit met de familie? Kom dan naar Archeon! Geniet van een leuk dagje uit en van heerlijk eten op een sfeervolle locatie.

Lees meer
Sfeervol dagje uit

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design