Vrienden van Archeon

Vrienden van Archeon

Vrienden van Archeon –jong en oud- zijn mensen die archeologisch Museumpark Archeon een warm hart toe dragen; dat graag zichtbaar maken, geïnformeerd willen blijven en betrokken willen worden.


Fan van de Romeinen? Gek op de Middeleeuwen? Nieuwsgierig naar de prehistorie? Bent u begaan met Archeon? De Vereniging Vrienden van Archeon kent al meer dan 500 leden en donateurs. Vrienden van Archeon –jong en oud- zijn mensen die archeologisch Museumpark Archeon een warm hart toe dragen; dat graag zichtbaar maken, geïnformeerd willen blijven en betrokken willen worden.

Het logo van de vereniging spreekt boekdelen. De Vereniging Vrienden van Archeon (VVvA) maakt een reis door de tijd, maar VVvA steekt ook de hand uit waar nodig. Bovendien heeft de VVvA een ruime belangstelling voor geschiedenis en archeologie. De VVvA organiseert bijeenkomsten en lezingen (binnen en buiten Archeon), begeleidt en organiseert het vrijwilligerswerk  binnen Archeon, zorgt voor speciale acties voor haar leden en is altijd druk in de weer met alles wat er op en rond Archeon gaande is. Het is dé manier om meer betrokken te raken met Archeon en dus de geschiedenis van Nederland. Kijk voor meer informatie en hoe u zelf lid kunt worden op : http://www.vrienden-archeon.nl

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design