Openingstijden

De poorten van Museumpark Archeon weer open. De binnenlocaties blijven gesloten. Uiteraard zijn alle toiletten geopend. Houd de website in de gasten voor de meest actuele informatie.  Bekijk hier de actuele informatie over de huidige maatregelen.

Opening seizoen t/m 31 oktober
Maandag, dinsdag en woensdag gesloten (m.u.v. feestdagen/schoolvakanties, zie hieronder en
groepsreserveringen/ schoolreizen gaan altijd door!) 
Donderdag 10.00 - 16.00 uur 
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur 
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur 
Zondag 09:00 - 17.00 uur. Op zondag bezoek je Archeon nog voor de officiële openingstijden. Ga mee met de rondleiding om 9:00 uur en ontdek de leukste plekjes.

Zomervakantie 10 juli t/m 5 september
Maandag 26 juli, 2 aug, 9 aug en 16 aug geopend van 10.00 - 17.00 uur
Elke dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 - 17.00 uur

Herfstvakantie 16 t/m 31 oktober 
Dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur
(m.u.v. maandag 25 oktober)

Protocol 'Samen een veilig bezoek aan Archeon'
Archeon voert de maatregelen door uit het protocol ‘Samen een veilig bezoek aan Archeon’, welke aansluiten bij de richtlijnen van het RIVM. Dit protocol is samengesteld aan de hand van het protocol Club van 11, de Nederlandse Museumvereniging en het coronaprotocolteam van Archeon. Doordat we deze maatregelen strikt naleven, zorgen we ervoor dat jouw dagje uit plezierig blijft verlopen. Lees hier meer over de maatregelen 
Onze terrassen zijn geopend. De horeca is verder geopend met take away gerechten en hiervoor zijn speciale vrije toegankelijke zitplaatsen in het park, ook overdekt. 

Reserveer je bezoek vooraf online
Bezoekers dienen hun bezoek vooraf via deze website te reserveren, ook als je al een ticket of Museumkaart hebt. Zo houden wij de bezoekaantallen onder controle. Reserveer hier jouw bezoek
Deze aankomsttijd is een richttijd maar als een ieder zich hieraan houdt dan kunnen wij optimaal de bezoekersstroom regelen. Natuurlijk begrijpen wij dat er altijd wel een oponthoud is onderweg maar dat is geen probleem. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren en u mag verder zolang blijven als u wilt.
Bij aankomst doen wij nog een gezondheidscheck. 

Voor groepen, scholen, feesten, huwelijken, bijeenkomsten of vergaderingen zijn wij altijd geopend! Informeer naar onze vele mogelijkheden en reserveer.

Alle praktische informatie

  • Openingstijden
  • Tarieven
  • Route en contact
  • Parkeren
  • Bezoekers met een beperking
  • Restaurants
  • Plattegrond
  • Audiotour
  • Veelgestelde vragen

Volg ons op social media:

© 2021 Archeon, SERA Business Design