Vacatures

Vacatures

Werken bij Museumpark Archeon? Bekijk hier onze vacatures en wij zijn geregeld op zoek zijn naar nieuw talent en komen graag in contact met jou! 


Museumpark Archeon 
In Archeon laten wij de bezoekers kennis maken met de levende geschiedenis van de lage landen. Alle 47 gebouwen, hutten en boerderijen zijn reconstructies gemaakt naar archeologische ontdekkingen en bouwhistorisch onderzoek en deze hebben ooit of staan zelfs nu nog in Nederland. De bijzondere huizen worden "bewoond"door onze Archeotolken en in "tijd-eigen"kledij vertolken zij de prehistorie, Romeinse tijd, Karolingische periode en middeleeuwen.

Onze missie is om dit Nederlandse materieel- én immaterieel erfgoed te behouden en te tonen aan onze bezoekers. Zo geven we dit door aan toekomstige generaties en maken met levendige presentaties het museum relevant voor nu en de toekomst. Onze bezoekers, jong en oud, een plezierige dag te verzorgen is hierbij zeer belangrijk en wij nemen de bezoekers mee in een reis door de tijd in het binnen- en buitenmuseum. Wij zijn landelijk aangesloten bij het Canonnetwerk en Limes Unesco Werelderfgoed en werken nationaal en internationaal samen met andere museu en Open Air Musea. 

Gedurende het jaar zijn er vele thema's als Internationaal Romeins Festival, Internationaal Vikingweek, middeleeuwse weken, Schots weekend, Sinterklaas, MidwinterFair en nog veel meer. Archeon is uitgekozen tot Kidsproof Museum 2023 van Zuid-Holland. Museumpark Archeon is geregeld op zoek naar nieuw talent, enthousiaste medewerkers, stagiares en vrijwilligers. Bij Archeon mag iedereen zichzelf zijn. Onze verschillen maken ons sterker endragen bij aan de kracht van ons team. Wij zijn nieuwsgierig naar nieuwe talenten en hoe jij het verschil kan maken voor ons museum.    

wasvrouw me Miranda.jpg paasbrunch 12.jpg
Park Horeca en restaurant 
   
museum.jpg Afbeelding1 (4).jpg
Kantoor en events  Vrijwilligers

 

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design