Vacatures

Vacatures

Wij zijn weer op zoek naar nieuwe collega's en vrijwilligers.


Vacature:
Archeotolk (m/v)

Archeon opent 28 maart 2020 haar deuren voor het nieuwe seizoen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en leuke collega’s die ons team willen versterken!

Archeon bestaat uit 43 gebouwen, boerderijen en hutten. Deze zijn allen reconstructies van archeologische vondsten in Nederland van de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. Onze missie is om dit Nederlandse materieel- en immaterieel erfgoed te behouden en te tonen aan ons publiek en bezoekers. Vertier en vermaak om onze bezoekers een plezierige dag te verzorgen is hierbij zeer belangrijk.

Archeon biedt de functies aan van: - Archeotolk in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen - Muzikanten - Romeinse soldaten – Ambachtslieden.

Maar lees eerst nog even het volgende en beeld je eens in… Je leeft in het jaar 1350 het middeleeuwse stadje Gravendam en woont in een prachtig huis. Terwijl je druk in de weer bent met het leven van alledag, zoals hout hakken of eten koken, nodig je de bezoekers uit in je huis, maar ook het rondleiden van een groep scholieren kunnen tot je dagelijkse werkzaamheden behoren.

Het Museumpark is 6 dagen per week geopend en tijdens de vakanties 7 dagen per week. De werkdagen- en tijden kunnen variëren in overleg, maar met evenementen en feestdagen willen wij graag op je kunnen rekenen.

Dus ben jij een goede verteller, is geschiedenis je passie, houdt je ervan om met mensen om te gaan en te vermaken; vind je het leuk om dingen te maken (of leren te maken), ben je flexibel en niet bang om bijzonder te zijn? Dan…yes we need you!!

Wat biedt Archeon jou? Werken in een gezellig team en bijzondere omgeving van de prehistorie, het Romeinse Rijk en de middeleeuwen. Vanzelfsprekend een passende vergoeding, onvergetelijke personeelsfeestjes en korting bij diverse andere parken.

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature, stuur dan zo snel mogelijk je CV en korte motivatie op vóór 15 februari 2020 naar wendy@archeon.nl

 

Vacature:
Horecamedewerker (m/v)

Als jij op zoek bent naar een leuke (bij-)baan op een unieke werkplek, reageer dan snel.
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die begrijpt wat gastvriendelijkheid en enthousiasme betekent en in het bezit is van een hands on mentaliteit

Wij zijn op zoek naar medewerkers die;

 • Woonachtig is in de regio Alphen aan den Rijn
 • Gastvrij, representatief en stressbestendig is
 • Communicatief makkelijk in de omgang met gasten en collega´s
 • Bereid zijn de handen uit de mouwen te steken

Werkdagen en werktijden zijn bespreekbaar en flexibel, maar geldt voornamelijk voor weekenden en vakantieperiodes. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatiebrief naar wendy@archeon.nl

 

Vacature:
Entree- en winkelmedewerker m/v

Als jij op zoek bent naar een leuke (bij-)baan op een unieke werkplek, reageer dan snel.

Wij bieden:

 • een unieke werkplek in ons openluchtmuseum
 • een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • een marktconform salaris gebaseerd op opleiding en werkervaring

Wij zijn op zoek naar medewerkers die:

 • ervaring hebben met het werken in een winkel
 • overzicht houdt en rustig blijft in drukke situaties
 • het belang van onze gasten voorop zet
 • bereid zijn te werken in vakanties, weekenden en met feestdagen

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatiebrief naar wendy@archeon.nl

 

Vacature:
Vrijwilliger m/v

Aanmelden als vrijwilliger?
Graag ontvangen we je motivatie en CV: wendy@archeon.nl en vrijwilligers@vrienden-archeon.nl.

Meer informatie: Vrijwilliger

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design