Vacatures

 


Wij zijn weer op zoek naar nieuwe collega's en vrijwilligers.

 
  

Banenmarkt zaterdag 13 januari 2018

Zaterdag 13 januari organiseert Museumpark Archeon in samenwerking met de Vereniging Vrienden van Archeon een banenmarkt in de Romeinse Herberg. Jaarlijks zoekt Museumpark Archeon nieuwe medewerkers en vrijwilligers voor het nieuwe seizoen. Naast de ambachten, jagers en verzamelaars, boogschutters, minderbroeders, legionairs en de gladiatoren zoekt Museumpark Archeon ook nieuwe medewerkers en vrijwilligers voor de horeca, museumwinkel, museum entree en het Romeins Museum.

In de Romeinse Herberg staan de verschillende afdelingen opgesteld zodat de kandidaten een indruk kunnen verkrijgen van de verschillende afdelingen op Museumpark Archeon.

 

Vacature:
Medewerker Entree en souvenirwinkel M/V

Onze gasten worden verwelkomd bij onze entree voor een dagje uit. Hiervoor zoeken wij enthousiaste collega's. Ook is hier onze winkel gevestigd waar vele souvenirs, thema artikelen, boeken, schilden en zwaarden voor kinderen worden verkocht.

Wij zoeken nog vakantiemedewerkers of medewerkers voor de weekeinden.
Solliciteren? Graag ontvangen we je motivatie en CV: wendy@archeon.nl.

 

Vacature:
Zelfstandig werkend kok M/V

Ben jij degene die van ieder gerecht een creatie kan maken? Goed presteert onder werkdruk, vooral in teamverband kan werken en het geen probleem vindt om op zon- en feestdagen te werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. De brigade, onder leiding van onze chef-kok, staat iedere dag weer garant voor culinaire gastvrijheid.

Bekijk de vacature

 

Vacature:
Vrijwillger M/V

Aanmelden als vrijwilliger? Graag ontvangen we je motivatie en CV: wendy@archeon.nl.

Meer informatie: Vrijwilliger

a SERA business design