Reviews


John Ward
23 okt. 2020

Leuk park voor als het een aangename lente, zomer of herfstdag is. Vrijwel alles is buiten, dus droog weer is wel zo prettig. Ruim opgezet, onze zoon van 5 was net oud genoeg, snapt nog niet alles, maar vlotvaren, ravotten in de speeltuin en de gladiatorenshow vond hij toch wel leuk. Wij hebben een museumkaart, maar of ik er 20 euro voor over zou hebben, mwah, dat weet ik niet. Corona regels werden netjes nageleefd en het soort publiek dat het park trekt is ook netjes in het naleven van de regels. Het was in elk geval niet te druk, maar wel gezellig.

Bekijk op Google Reviews
John Ward
John Ward
23 okt. 2020
Hettie Campfens
19 sep. 2020

Was weer een leuke dag.

Bekijk op Google Reviews
Hettie Campfens
Hettie Campfens
19 sep. 2020
Laura Han
25 aug. 2020

Hartstikke leuk voor kinderen, zeer interactief, veel buiten.

Bekijk op Google Reviews
Laura Han
Laura Han
25 aug. 2020
Arjen Klaver
9 aug. 2020

Leuk park met veel enthioussiaste medewerkers. Kinderen hebben leuk dagje uit gehad en wij als (groot)ouders ook. Wel veel dingen zijn "kunstwerk" en mogen de kinderen niet mee spelen, dat is soms lastig als iets gemaakt lijkt om in te klimmen of te spelen.

Bekijk op Google Reviews
Arjen Klaver
Arjen Klaver
9 aug. 2020
geke vh
7 aug. 2020

Mooi park, ook voor kinderen van 0-13. Veel activiteiten om iets te maken/doen, dus ze konden zich goed vermaken. We hadden een arrangement met (vegetarisch) eten en dat was super geregeld! (Translated by Google) Nice park, also for children from 0-13. Many activities to make / do something, so they could have a good time. We had an arrangement with (vegetarian) food and that was super arranged!

geke vh
geke vh
7 aug. 2020
Vergunst
4 aug. 2020

Veel dank en hopelijk tot volgend jaar, speciale dank aan rolf; onze kinderen hebben een onvergetelijke speciale ervaring opgedaan.

Vergunst
Vergunst
4 aug. 2020
Corine Witte
2 aug. 2020

Erg leuk met kinderen in basisschool leeftijd. Ze kunnen allerlei activiteiten doen, van zwaardvechten tot sieraden maken. Ook de show is indrukwekkend met gladiatoren. De gebouwen en de acteurs brengen alles tot leven. Je kunt op een illustratie zien hoe een pre-historisch huis er uit ziet, maar als je er in staat realiseer je je hoe donker het is en welke invloed dat gehad moet hebben op het dagelijks leven.

Bekijk op Google Reviews
Corine Witte
Corine Witte
2 aug. 2020
Johan de Wilde
1 aug. 2020

Nuttige informatie activiteiten en evenementen. vriendelijk en deskundig personeel. Nergens te beroerd voor om extra uitleg te geven. Zeer educatief. (Translated by Google) Useful information activities and events. friendly and knowledgeable staff. Never too bad to give extra explanation. Very educational.

Johan de Wilde
Johan de Wilde
1 aug. 2020
Arjan Vos
22 jul. 2020

Leuk dagje uit voor de kids (Translated by Google) Fun day out for the kids

Arjan Vos
Arjan Vos
22 jul. 2020
Bas Fluiter
12 jul. 2020

Ontzettend leuke dag weg voor groot en klein. Leerzaam en ontspannen. Reis door 3 belangrijke tijdstippen en ontdek de mens en zijn omgeving,incl gebruiken opnieuw. Hele leuke enthousiaste medewerkers vullen het geheel aan. Voor de kids meer dan genoeg te doen zoals verschillende knutsel activiteiten en animatie,verzorgd door de medewerkers aldaar. Aanrader voor een ieder die een leuke dag buiten wilt doorbrengen,ipv een stoffig museum waar de kids binnen een half uur het liefst al de tent willen afbreken.

Bekijk op Google Reviews
Bas Fluiter
Bas Fluiter
12 jul. 2020
Bart Roest
11 jul. 2020

Het is en blijft een top plekje om te zijn met de Kids. Het gladiatoren gevecht was super leuk, vol grappen en grollen.

Bart Roest
Bart Roest
11 jul. 2020
Brenda Overduin-Milatz
4 jul. 2020

Ondanks alle coronamaatregelen hebben we een topdag gehad. Onze twee peuters keken hun ogen uit bij alles wat uitgelegd werd en vonden de activiteiten fantastisch. Tijdens de sluitingsperiode in de afgelopen maanden is veel werk besteed aan de renovatie van allerlei gebouwen e.d. Ook zijn de activiteiten enigszins aangepast, maar zeker ten goede van de bezoeker, wat ons betreft.

Bekijk op Google Reviews
Brenda Overduin-Milatz
Brenda Overduin-Milatz
4 jul. 2020
Francis Huijsen
13 jan. 2020

Leuk met de kids. (Translated by Google) Fun with the kids.

Francis Huijsen
Francis Huijsen
13 jan. 2020
Marian Leslie-Miller
11 jan. 2020

Winterarcheon is fantastisch! (Translated by Google) Winterarcheon is fantastic!

Marian Leslie-Miller
Marian Leslie-Miller
11 jan. 2020
anke van doorne
5 jan. 2020

Na 20 jaar regelmatig bezoeken nog steeds nieuwe verhalen horen. Erg leuke evenementen. (Translated by Google) Still hearing new stories after 20 years of regular visits. Very nice events.

anke van doorne
anke van doorne
5 jan. 2020
Paul Schiebaan
28 dec. 2019

Valt veel te leren met je ogen en te onthouden! (Translated by Google) You can learn a lot with your eyes and remember!

Paul Schiebaan
Paul Schiebaan
28 dec. 2019
R.Victor van Waas
4 dec. 2019

Mooi,authentiek ogend, live de oudheid ervaren, topervaring! (Translated by Google) Beautiful, authentic looking, experiencing ancient times live, top experience!

R.Victor van Waas
R.Victor van Waas
4 dec. 2019
Erwin Ooyman
21 okt. 2019

Sfeervolle plek, met veel info over de tijden waarin de acteurs een goede setting creëren. Erg genoten! !

Erwin Ooyman
Erwin Ooyman
21 okt. 2019
Anneke Vleeschhouwer
18 okt. 2019

Heel leuk met de kinderen. (Translated by Google) Very nice with the kids.

Anneke Vleeschhouwer
Anneke Vleeschhouwer
18 okt. 2019
Yvonne Van Der Zalm
18 okt. 2019

Erg leuk en zeker een keer de moeite waard om te bezoeken! (Translated by Google) Very nice and definitely worth a visit!

Yvonne Van Der Zalm
Yvonne Van Der Zalm
18 okt. 2019
Menno Suringa
9 okt. 2019

Leuk cultureel uitje, park is niet super groot waardoor je in een uur of 5 het meeste wel gezien hebt. (Translated by Google) Nice cultural outing, park is not super big so you have seen most of it in about 5 hours.

Menno Suringa
Menno Suringa
9 okt. 2019
Jeroen Lam
29 sep. 2019

Leerzaam en heel leuk voor de kinderen. (Translated by Google) Educational and great fun for the kids.

Jeroen Lam
Jeroen Lam
29 sep. 2019
JennyenJens Muller
29 aug. 2019

Super gave belevenis! Een museum om in te wandelen. Je voelt je echt onderdeel van de tijd. (Translated by Google) Super cool experience! A museum to walk in. You really feel part of the times.

JennyenJens Muller
JennyenJens Muller
29 aug. 2019
Romana Jasperse
3 aug. 2019

Een leerzame wandeling door de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen met ook nog leuke miniworkshops en shows (Translated by Google) An educational walk through prehistory, Roman times and the Middle Ages with fun mini workshops and shows

Romana Jasperse
Romana Jasperse
3 aug. 2019

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design