Reviews


K K
19 jun. 2022

Mooi openluchtmuseum. Onze zoon van 5 jaar heeft een top dag gehad. Het is nu bijna een maand geleden dat wij hier geweest zijn en hij vertelt er nu nog over. Het was een mooie reis door de tijd. Echt een aanrader!

K K
K K
19 jun. 2022
Erik de Rijk
16 jun. 2022

Is heel interessant,goed georganiseerd,vriendelijk.gewoonweg ga een kijkje nemen.

Erik de Rijk
Erik de Rijk
16 jun. 2022
B A Sas
16 jun. 2022

erg Leuk was er ongeveer jaar of 20 geleden geweest. Veel over gehoord mijn dochter, klein dochter en de hun echtgenoten hebben een museum jaarkaart en wonen niet zover het park af. Ze zijn erg enthousiaste bezoekers, daarom had ik een dagje uit bedacht koffie / thee en appelgebak en s'avonds pannenkoeken eten. Het weer was uitstekend, gezellig restaurant met vriendelijk personeel en niet allen op / in het restaurant. Op het terrein , lees park, informatief als er vragen werden gesteld .

B A Sas
B A Sas
16 jun. 2022
Simone Van Westreenen
16 jun. 2022

Ik blijf fan van dit park. Het is niet heel groot, prima te doen in een dagje zonder het gevoel te hebben dat je bij vertrek de helft niet hebt gezien. Leuke workshops en activiteiten voor de kinderen. Een leuke blik in de het verleden.

Simone Van Westreenen
Simone Van Westreenen
16 jun. 2022
Jeroen van Oerle
8 jun. 2022

Fantastisch openlucht museum dat er alles aan doet je het gevoel te geven dat je even terug in de tijd bent geweest.

Jeroen van Oerle
Jeroen van Oerle
8 jun. 2022
Beth Mc Gregor
6 jun. 2022

Ontzettend leuk museum voor jong en oud! Heel veel te doen voor de kinderen, veel te beleven. Je waant je even in de tijd van toen. Mooi aangelegd, mensen die er werken (en gekleed zijn uit die tijd) kunnen je ook echt veel vertellen over 'hun beroep'. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Anders dan andere musea.

Beth Mc Gregor
Beth Mc Gregor
6 jun. 2022
Marijn Pinxteren
5 jun. 2022

Park zeker de moeite waard om te bezoeken. We hebben ons vermaakt. Personeel legt alles goed uit.

Marijn Pinxteren
Marijn Pinxteren
5 jun. 2022
Sophie x
1 jun. 2022

Hier vaak geweest. Het Archeon blijft groeien in aanbod, wat mooi is om te zien. Leuk en leerzaam park voor jong en oud.

Sophie x
Sophie x
1 jun. 2022
Sam Van der Tuin
30 mei 2022

Super leuke plek voor alle leeftijden. Alle vrijwilligers hebben veel kennis van zaken en het park ziet er heel netjes uit.

Sam Van der Tuin
Sam Van der Tuin
30 mei 2022
Anna A
28 mei 2022

Super place that has an air of authenticity thanks to the passion of the individuals dedicating their time to this place. A true haven of nature & culture in South Holland, Archeon is a very nice place for the young and old alike. Just another reminder of why I love living in the Netherlands!

Anna A
Anna A
28 mei 2022
Marion Hellemons
27 mei 2022

Geweldige dagvullende bezigheid. Leuke activiteiten voor kids, horeca normale prijzen. Super zeker doen. Ruime parkeerplaats, ook geschikt voor campers

Marion Hellemons
Marion Hellemons
27 mei 2022
Sem Colijn
24 mei 2022

Prachtig park met mooie nabootsingen van hoogtepunten uit de geschiedenis.

Sem Colijn
Sem Colijn
24 mei 2022
Rudy Wijn
19 mei 2022

Erg leuk park. Super speeltuin. Er is veel te zien en alles wat word weergegeven door acteurs word erg goed gespeeld. We lagen in een deuk om de googelaar.

Rudy Wijn
Rudy Wijn
19 mei 2022
Casper Gondelach
15 mei 2022

Prachtig park, onze kids van 5 en 7 hebben er weer van genoten. Het is sinds we kids hebben het 3e bezoek en iedere keer zien we net weer andere dingen en hebben de kinderen interesses in andere dingen, dat komt vooral naar boven in de gesprekken met de (vrijwillige) medewerkers die overal te vinden zijn en eindeloos veel weten!

Casper Gondelach
Casper Gondelach
15 mei 2022
Tamarra Van Hilten
9 mei 2022

In een woord, geweldig! De karakters leven zich erg gaaf in in hun rol en weten ook echt heel veel interessante dingen te melden.

Tamarra Van Hilten
Tamarra Van Hilten
9 mei 2022
P.I. Jongbloed
9 mei 2022

Verjaardag gevierd in Archeon. De gereserveerde tafel met appeltaart in de herberg en later de lunch in het klooster waren topkwaliteit. Veel complimenten van mijn gasten gehad over deze verzorging. Veel kunnen zien en beleven, fantastisch op hoeveel plekken er toelichting wordt gegeven en wordt georganiseerd. We maakten mee: gladiatorengevecht (wel wat kort), een klucht, uitleg bij de ossen, uitleg bij mandenvlechten, boogschieten, overvaren met een vlot, goochelaar met middeleeuwse mondharmonica. Leuk voor oud en klein. Alles met humor en alles klantgericht. Daarom een welverdiende 5 sterren.

P.I. Jongbloed
P.I. Jongbloed
9 mei 2022
Nikolai Duijves
8 mei 2022

Geweldig! Een dag bij het Archeon is leuk voor jong en oud. Veel op te steken over de geschiedenis en de leefwijze van de mens door de verschillende periodes, van prehistorie tot middeleeuwen. Ontzettend aardig en begane medewerkers. Dochter van 3 jaar heeft het erg naar haar zin gehad. Één keer bezoek is eigenlijk niet genoeg; wij komen vaker!

Nikolai Duijves
Nikolai Duijves
8 mei 2022
Jan Bon
7 mei 2022

Prachtige interessante plek voor alle leeftijden!

Jan Bon
Jan Bon
7 mei 2022
Wilbert Slingerland
4 mei 2022

(Translated by Google) Fun and educational park! You see and hear things as they used to live...a few thousand years ago. Lots of activities for kids. (Original) Leuk en leerzaam park! Je ziet en hoort de dingen zoals ze vroeger leefden...paar duizend jaar geleden. Veel activiteiten voor kinderen.

Wilbert Slingerland
Wilbert Slingerland
4 mei 2022
Sandra Van Dongen
1 mei 2022

We hebben een geweldige dag gehad in het Archeon! Leuk voor jong en oud. Bijzonder bevlogen medewerkers vertellen je graag alles over de verschillende tijden. Zij maken de ervaring helemaal compleet!

Sandra Van Dongen
Sandra Van Dongen
1 mei 2022
Francien Boon
1 mei 2022

Een prachtig park, informatief en een leuke speeltuin voor de kinderen...

Francien Boon
Francien Boon
1 mei 2022
Richard De Leeuw
24 apr. 2022

(Translated by Google) Gives a good impression of how it is e.g. daily life in Roman times and the Middle Ages. Educational up to and including. (Original) Geeft een goede indruk van hoe het b.v. in de Romeinse tijd en de Middeleeuwen er aan toe ging in het dagelijkse leven. Leerzaam tot en met.

Richard De Leeuw
Richard De Leeuw
24 apr. 2022
remco camies
22 apr. 2022

Ben hier op excursie met mijn school heen geweest en het was een leuke ervaring. Er is veel te zien en te leren en soms voel je echt alsof je in die tijd rondliep. De mensen die hier werken zijn zeer aardig en vertellen graag iets over de geschiedenis van de tijd dat ze representeren. Ik zou het zeer aanraden om hierheen te gaan.

remco camies
remco camies
22 apr. 2022
Rob Gosen
21 apr. 2022

Geweldig Park zeker met kinderen

Rob Gosen
Rob Gosen
21 apr. 2022

Volg ons op social media:

© 2022 Archeon, SERA Business Design