Reviews


Anoniem
28 aug. 2021

Bedankt voor de super leuke dag!

Anoniem
Anoniem
28 aug. 2021
Liesbeth Zeeman
27 aug. 2021

Leuk park, mooi aangelegd, leerzaam, figuranten die verhalen vertellen en ambachten laten zien, vegetarische snacks en eten in het park. (Translated by Google) Nice park, beautifully laid out, educational, extras who tell stories and show crafts, vegetarian snacks and food in the park.

Liesbeth Zeeman
Liesbeth Zeeman
27 aug. 2021
Anoniem
26 aug. 2021

Echt een geweldige ervaring. Wat goed geregeld allemaal, zeker in deze coronatijden.

Anoniem
Anoniem
26 aug. 2021
Paul Dornseiffen
25 aug. 2021

Geweldig leuk, het personeel heeft ook veel geduld met kinderen. We hebben echt een leuke dag gehad! Er valt genoeg te zien en te beleven. (Translated by Google) Great fun, the staff also have a lot of patience with kids. We had a really nice day! There is plenty to see and experience.

Paul Dornseiffen
Paul Dornseiffen
25 aug. 2021
De haas
24 aug. 2021

We hebben genoten! Onze kinderen van 4 en 6 hingen aan de lippen van de archeotolken! We hebben veel geleerd, heerlijk gegeten en er was genoeg tijd om te spelen. Helemaal top!

De haas
De haas
24 aug. 2021
Timo van den Berg
23 aug. 2021

Leuk dagje uit voor niet al te veel geld in de buurt van mijn woonplaats. Was een dagje waar ik me super goed vermaakt heb, en de werkende mensen zijn supervriendelijk. Lekker gegeten ook in het park. (Translated by Google) Nice day out for not too much money near my hometown. Was a day where I had a great time, and the working people are super friendly. Also good food in the park.

Timo van den Berg
Timo van den Berg
23 aug. 2021
Rico Pol
22 aug. 2021

Zeer goede uitleg van de verschillende tijdperken in de Nederlandse geschiedenis. Vooral de Romeinse tijd kwam helemaal tot leven door het badhuis, de arena en levende Romeinse soldaten. Zeker een aanrader voor kinderen vanaf 6 jaar! (Translated by Google) Very good explanation of the different eras in Dutch history. The Roman era in particular came to life with the bathhouse, the arena and living Roman soldiers. Definitely recommended for children from 6 years old!

Rico Pol
Rico Pol
22 aug. 2021
Karolina Pill
20 aug. 2021

Leuk, interactief, groen en ruim opgezet museumpark. De bij de verschillende tijdperken horende mensen in kledij maken het helemaal af. Aanrader! (Translated by Google) Fun, interactive, green and spacious museum park. The people in clothing belonging to the different eras complete it. Recommended!

Karolina Pill
Karolina Pill
20 aug. 2021
Denny van den Berg
20 aug. 2021

Onwijs informatief en leuk tegelijk! Kinderen vonden het super. (Tevens complimenten voor het personeel, en dan in het bijzonder de verhalen in de 'IJzertijd'. (Translated by Google) Incredibly informative and fun at the same time! Kids loved it. (Also compliments to the staff, especially the stories in the 'Iron Age'.

Denny van den Berg
Denny van den Berg
20 aug. 2021
Anoniem
20 aug. 2021

Leuk park voor deze leeftijd van 7 jaar. Ook voor ons leerzaam.

Anoniem
Anoniem
20 aug. 2021
Peter De Wit
18 aug. 2021

Super gezellig en leerzaam (Translated by Google) Super fun and educational

Peter De Wit
Peter De Wit
18 aug. 2021
Robert Dorsman
18 aug. 2021

Wij zijn er al verschillende keren geweest. Met de TREIN uitstekend te bereiken. Vanaf station Alphen a/d Rijn 20 minuten lopen langs een rustige en groene, parkachtige omgeving (met halverwege leuke speelelementen). Gewoon de borden volgen. Er is in het Archeon voor elk wat wils en de dienstverlening is prima. Erg aardige mensen, onder wie vrijwilligers. Goed onderhouden, heerlijk groen attractiepark, dat ook nog iets aan het milieu probeert te doen. De winkel heeft een breed assortiment aan leuke dingen. (Translated by Google) We have been there several times. Easily accessible by TRAIN. From Alphen a/d Rijn station a 20-minute walk along a quiet and green, park-like environment (with fun play elements halfway through). Just follow the signs. There is something for everyone at the Archeon and the service is excellent. Very nice people, including volunteers. Well-maintained, wonderfully green amusement park, which also tries to do something about the environment. The store has a wide range of fun things.

Robert Dorsman
Robert Dorsman
18 aug. 2021
I De Jongh
18 aug. 2021

Erg leuk museum voor de kinderen. Er is vanalles te doen ondanks dat een aantal dingen niet door kunnen gaan door corona. De medewerkers nemen een rol aan passend bij de tijd waar ze zich in bevinden. Dat geeft leuke gesprekken met kinderen die gaan inzien dat niet alles vanzelfsprekend was 11.000 jaar geleden. (Translated by Google) Very nice museum for the kids. There is a lot to do despite the fact that a number of things cannot continue due to corona. The employees take on a role appropriate to the time in which they find themselves. That gives nice conversations with children who come to see that not everything was obvious 11,000 years ago.

I De Jongh
I De Jongh
18 aug. 2021
Maassen
16 aug. 2021

top, zo doorgaan. Wij komen nog terug.

Maassen
Maassen
16 aug. 2021
Smit
16 aug. 2021

We hebben het super leuk gehad!

Smit
Smit
16 aug. 2021
Gamer Boy2008
15 aug. 2021

Beste plek om heen te gaan als je in de buitenlucht iets leuks wil doen, ze hebben kano’s je kunt zwaardvechten, boogschieten, speerwerpen en nog veel meer met ook nog restaurants met een binnenplaats en terras activiteiten kaart is ook handig die kost 4,50 dus ik zou het doen echt een aanrader en ik zou hier zeker nog terug komen (Translated by Google) Best place to go if you want to do something outdoorsy they have canoes you can do sword fighting, archery, javelin throwing and much more also have restaurants with a courtyard and terrace activities map is handy too cost 4.50 so I would really recommend it and I would definitely come back here

Gamer Boy2008
Gamer Boy2008
15 aug. 2021
Sietsema
14 aug. 2021

Wij hebben een fantastische ervaring gehad waarvoor veel dank.

Sietsema
Sietsema
14 aug. 2021
Crombeck en Lechner
13 aug. 2021

Geweldig georganiseerd programma, beter dan vorig jaar. Tent upgrade + douches zijn top. Geniaal ook het romeins zwembad. Horeca was een beetje beperkt. Zoontje heeft genoten, hij wil volgend jaar weer terug.

Crombeck en Lechner
Crombeck en Lechner
13 aug. 2021
Annelies Borsboom
8 aug. 2021

Geweldig genoten, met 2 pubers (11 en 14) keken hun ogen uit. QR code speurtocht gedaan en was echt goed zoeken in het Romeinse rijk. Echte aanrader (Translated by Google) Enjoyed it great, with 2 teenagers (11 and 14) their eyes were blown. QR code scavenger hunt and was a really good search in the Roman Empire. Highly recommended

Annelies Borsboom
Annelies Borsboom
8 aug. 2021
Sliep
6 aug. 2021

Een dikke pluim, een fantastische week gehad

Sliep
Sliep
6 aug. 2021
Marinke Kruijt
5 aug. 2021

Fantastisch park! Op een hele avontuurlijke, leuker en gezellige manier meer leren over de geschiedenis (Translated by Google) Fantastic park! Learning more about history in a very adventurous, fun and pleasant way

Marinke Kruijt
Marinke Kruijt
5 aug. 2021
Anoniem
5 aug. 2021

Goed park, leuke mengeling van geschiedenis voor de kinderen met buiten zijn en activiteiten

Anoniem
Anoniem
5 aug. 2021
Louis van Amerongen
4 aug. 2021

Archeon is een park die wij regelmatig bezoeken. De kinderen vinden het fantastisch om kano te varen, te kijken naar de gladiatoren gevechten of te spelen in de speeltuin. Voor pappa en mamma is er ook genoeg te zien en te doen. Bijvoorbeeld sluimeren in de middeleeuwse stad of kijken in een prehistorische boerderij. Zeker de moeite van het bezoeken waard. (Translated by Google) Archeon is a park that we visit regularly. The children love canoeing, watching the gladiatorial fights or playing in the playground. There is also plenty to see and do for mom and dad. For example, slumber in the medieval city or look in a prehistoric farm. Well worth a visit.

Louis van Amerongen
Louis van Amerongen
4 aug. 2021
Anoniem
3 aug. 2021

We hebben een hele leerzame, leuke fantastische dag gehad. Alles werd goed en duidelijk verteld erg interresant.

Anoniem
Anoniem
3 aug. 2021

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design