Welkom in Archeon

Archeon gesloten

Archeon gesloten

Museumpark Archeon is gesloten van 13 maart tot en met 28 april 2020 vanwege de overheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus. Lees hier de veelgestelde vragen over uw geplande bezoek, reservering of event op Archeon.

Bekijk de veelgestelde vragen
Archeon gesloten
Moederdagbrunch

Moederdagbrunch

Geniet zondag 10 mei van een heerlijke moederdagbrunch met de hele familie inclusief de hele dag gratis entree voor Archeon. Alle moeders worden deze dag extra in het zonnetje gezet en ontvangen een moederdag goodiebag.

Lees meer
Moederdagbrunch
Theaterdiner

Theaterdiner

NIEUW! Genieten van een middeleeuwse avond volop vertier en vermaak! Inclusief de hele dag entree. Beleef de theatervoorstelling 'De gebroken pijl', met zang, dans, toneel en een middeleeuws gevecht.

Lees meer
Theaterdiner

De wereld van de geschiedenis

Archeon laat je de geschiedenis van Nederland ervaren en beleven. Vanaf de prehistorie rond 8800 voor Chr., de Romeinse tijd en de middeleeuwen tot 1350 na Chr.

Alle 45 boerderijen, huizen en hutten worden bewoond door onze Archeotolken. Ervaar het dagelijks leven van toen en doe mee met de vele activiteiten.

DNA van Archeon:
Archeon heeft een fraaie flora en fauna. Meer dan 50 wilde bijensoorten leven in Archeon. Met Green Key certificaat, onze parkeerplaats met dak en 1500 zonnepanelen, het ondersteunen van maatschappelijke instanties. Arbeidsplaatsen voor hen die een steuntje in de rug nodig hebben en C02 compensatie voor iedere autobezoeker is het bovenal goed en (h)eerlijk toeven in Archeon.

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design