Met de zaak naar de sneeuw

Met de zaak naar de sneeuw

Als uw bedrijf iets te vieren heeft, dan mag dat memorabel zijn. Een onvergetelijk kerstfeest, een personeelsfeest in de sneeuw...


Archeon wordt in de winter omgetoverd tot een winterwonderland. De dennentakken buigen zwaar door van de sneeuw en de knapperende vuren en vele lichtjes zwaaien je tegemoet in de tintelende buitenlucht. Wat denk je van deze fantastische ambiance als decor voor jouw...

Receptie, kerstdiner, winterse bijeenkomst of een Nieuwjaarsborrel?

Als jouw bedrijf iets te vieren heeft, dan mag dat memorabel zijn. Een onvergetelijk kerstfeest, waar medewerkers nog wekenlang over napraten. Een personeelsbijeenkomst of een familiedag in de sneeuw die zó de geschiedenisboeken in kan. In Archeon is dát onze ambitie. Wij dompelen je onder in het verleden en laten u de winterse geschiedenis proeven, ruiken en voelen.

Of je nu 10, 100 of 1000 collega’s meeneemt, in de warme Herberg, de sfeervolle kloosterzaal of de gezellige Refter is altijd plek. Archeon is in de zomer én in de winter een unieke locatie met volop culinaire verrassingen uit het Groene Hart.

Een winters diner of bijeenkomst op de zaak?
Wij komen graag naar jou toe. Archeon beschikt over een eigen cateringorganisatie voor catering op locatie. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van publieks-, vip-, en partycatering. Samen met jou organiseren wij graag hét perfecte event.

Winter arrangementen incl. food & beverage aanbod      Vergader arrangementen

Contact
Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je! Wij organiseren alles veilig en naar de richtlijnen van het RIVM.

Ontdek het park

Zwerf eens lekker lang door de prehistorie, ontmoet de high tech Romeinen en duik eens diep in de middeleeuwen.

Ontdek het park

Activiteiten agenda

Er is iedere dag van alles te doen in Archeon, maar in de weekeinden en vakanties is er extra veel te beleven!

Bekijk de activiteiten

Praktische informatie

Lees hier alle informatie over de openingstijden, route, contactgegevens, parkeermogelijkheden, restaurants, de veelgestelde vragen en meer.

Bekijk de praktische informatie

Impressie

Archeon winter middeleeuwen.jpg Kerstdiner Herberg Atrium.JPG Kerst Herberg Atrium brunch 1.JPG Kerst Herberg Atrium brunch 2.JPG Kerst Herberg Atrium brunch 3.JPG Kerst Herberg Atrium troubadour.jpg Klooster Refter zaal.jpg Kloosterzaal diner.JPG Winter Archeon Badhuis.jpg Winter Archeon.jpg Winter Archeon middeleeuwen.jpg Winter Avond.JPG Winter Herberg Atrium.JPG Winter Herberg Atrium opstelling diner.JPG Winter Herberg feestelijke brunch.jpg Winter ijsbaan ijsstube.JPG Winter IJsbaan overdekt.jpg Winter IJsbaan schaatsen.jpg Winter Kerstbrunch Herberg Atrium.jpg Winter middeleeuwen.jpg Winter Roofvogels op de ijsbaan.jpg
Card image cap

Met de zaak naar de sneeuw

Als uw bedrijf iets te vieren heeft, dan mag dat memorabel zijn. Een onvergetelijk kerstfeest, een personeelsfeest in de sneeuw...

Lees meer
Met de zaak naar de sneeuw
Card image cap

De Stad van Sint!

Vier een compleet Sinterklaasfeest voor alle leeftijden met vele activiteiten, een bezoek van Sint en Piet en een poppenkastvoorstelling.

Lees meer
De Stad van Sint!
Card image cap

Vergaderen in winterse sferen

Een bijzondere vergadering, midden in ons winterwonderland, met leuke winterse activiteiten of een heerlijke winter houtgestookte barbecue!

Lees meer
Vergaderen in winterse sferen

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design