Trees For All CO2 compensatie

Trees For All CO2 compensatie

Archeon en u steunen terwijl u uw auto parkeert Trees for All. Voor ieder verkocht parkeerticket wordt een deel van de opbrengst gebruikt om de CO2 uitstoot te compenseren. Met deze bijdrage is de reis naar Archeon CO2 neutraal.


Ben je met de auto gekomen? Terwijl je parkeert en Archeon bezoekt maakt je jouw reis groen.

Samen met Archeon steun je terwijl je jouw auto parkeert Trees for All. Voor ieder verkocht parkeerticket wordt een deel van de opbrengst gebruikt om de CO2 uitstoot te compenseren. Met deze bijdrage is de reis naar Archeon CO2 neutraal.

Met deze donatie dragen Archeon en alle bezoekers die van een automobiel gebruik maken voor hun bezoek aan Archeon bij aan bos via Trees For All. Bekijk hier alle actuele projecten van Trees For All.

Lees hier het verslag over de impact van de donaties aan het project.

Met de bijdrage wordt door middel van bosontwikkeling gezorgd voor het vastleggen van CO2 en ook het toenemen van de biodiversiteit en bodemvruchtbaarheid, het tegengaan van bodemerosie en verbeteren van het bestaan van de boeren.

In 2022 is een recordaantal aan bomen geplant. Het resultaat is dat wereldwijd bijna 1,7 miljoen bomen geplant zijn! Bekijk hier het Trees for All jaarverslag 2022

trees for all anbi.png

Trees For All 2023 Certificaat Archeon.JPG  trees for all 2020 certificaat.jpg CO2 trees for all certificaat q1 q2 2021.jpg Trees For All Archeon.jpg

Card image cap

Green Key & natuurbeleid

Duurzaamheid zit in onze genen, dat weten we. Daarom zijn wij heel trots dat wij het hoogste niveau van de Green Key, het internationale duurzaamheidskeurmerk voor organisaties hebben behaald: GOUD!

Lees meer
Green Key & natuurbeleid
Card image cap

Groene Cirkels Bijenlandschap

Museumpark Archeon heeft een functie als Bed en Breakfast voor veel insecten en vormt een verbinding tussen het stedelijk gebied van Alphen aan den Rijn, en de polder.

Lees meer
Groene Cirkels Bijenlandschap
Card image cap

Duurzame horeca

Museumpark Archeon werkt samen met Vis & Seizoen en Too Good To Go. 

Lees meer
Duurzame horeca

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design