Reviews


Wilbert Slingerland
4 mei 2022

Leuk en leerzaam park! Je ziet en hoort de dingen zoals ze vroeger leefden...paar duizend jaar geleden. Veel activiteiten voor kinderen.

Wilbert Slingerland
Wilbert Slingerland
4 mei 2022
Sandra Van Dongen
1 mei 2022

We hebben een geweldige dag gehad in het Archeon! Leuk voor jong en oud. Bijzonder bevlogen medewerkers vertellen je graag alles over de verschillende tijden. Zij maken de ervaring helemaal compleet!

Sandra Van Dongen
Sandra Van Dongen
1 mei 2022
Francien Boon
1 mei 2022

Een prachtig park, informatief en een leuke speeltuin voor de kinderen...

Francien Boon
Francien Boon
1 mei 2022
Richard De Leeuw
24 apr. 2022

Geeft een goede indruk van hoe het b.v. in de Romeinse tijd en de Middeleeuwen er aan toe ging in het dagelijkse leven. Leerzaam tot en met.

Richard De Leeuw
Richard De Leeuw
24 apr. 2022
remco camies
22 apr. 2022

Ben hier op excursie met mijn school heen geweest en het was een leuke ervaring. Er is veel te zien en te leren en soms voel je echt alsof je in die tijd rondliep. De mensen die hier werken zijn zeer aardig en vertellen graag iets over de geschiedenis van de tijd dat ze representeren. Ik zou het zeer aanraden om hierheen te gaan.

remco camies
remco camies
22 apr. 2022
Rob Gosen
21 apr. 2022

Geweldig Park zeker met kinderen

Rob Gosen
Rob Gosen
21 apr. 2022
Ronald Muilwijk
18 apr. 2022

Geweldig park, gegarandeerd een hele dag plezier. Een ridder show. Marcheren als een romein, zwaardvechten, gladiator show tot een kaarsje maken zoveel gedaan, geleerd en gezien. Alle figuranten zo enthousiast en alle tijd om iets vertellen. 2 volw. 3 kinderen 10, 8 en 3. Museumjaarkaart + 3 extra (activiteiten pas) voor de kinderen van 4,50 om aan alle activiteiten mee te kunnen doen. Wederom een zeer geslaagde dag.

Ronald Muilwijk
Ronald Muilwijk
18 apr. 2022
Ernst Snijder
18 apr. 2022

Heel leuk interactief museum. Enthousiaste medewerkers. Leerzaam. Heerlijk dagje weg.

Ernst Snijder
Ernst Snijder
18 apr. 2022
Sally Vermeiren
14 apr. 2022

Prachtige park, toffe sfeer en erg leerzaam, iedereen is gewillig je een uitgebreide uitleg te geven

Sally Vermeiren
Sally Vermeiren
14 apr. 2022
Willemijn G
10 apr. 2022

Geweldig park. Informatief, sfeervol, gezellig. Medewerkers die een rol spelen zijn super aardig en echt gericht op de bezoeker. Altijd welwillend om op de foto te gaan of zelfs te poseren om getekend te worden. Horeca is goed, hoewel gisteren wel wat onderbemand. In z'n geheel echt een aanrader!

Willemijn G
Willemijn G
10 apr. 2022
Angela van Koert
8 apr. 2022

(Translated by Google) We visited this park as a family of 2 adults, an 8 and 10 year old and our dog. It is a fun and educational park, the employees cheerful and friendly. For every subject there is someone who can tell the most beautiful and interesting stories. At the cash register you can buy an activity card for the children for 4/5 euros. Here they can paint a stone, make a felt bracelet, a fibula and a candle. They also receive a (cardboard) Roman helmet. Apart from the activity map, there is also a lot to do such as archery, learn swordsmanship and more. The show was fun and funny, the kids didn't find it too exciting. The dog was very impressed by the drums, so I ran away before. The restaurants are spacious, clean and the food is good. It's great that vegetarians are thought of, although we would have liked a little more choice ourselves. The dog can enter the park on a short leash, your four-legged friend is also welcome in the various buildings and restaurants. (Original) Wij hebben dit park bezocht als gezin van 2 volwassenen, een 8 en 10 jarige en onze hond. Het is een leuk en leerzaam park, de medewerkers vrolijk en vriendelijk. Bij elk onderwerp is er wel iemand die de mooiste en interessantste verhalen kan vertellen. Bij de kassa kan je voor de kinderen een activiteitenkaart kopen voor 4/5 euro. Hier kunnen ze een steen beschilderen, een vilten armbandje, een fibula en een kaarsje maken. Ook krijgen ze een (kartonnen) romeinse helm. Los van de activiteiten kaart is er ook veel te doen zoals boogschieten, leren zwaardvechten en meer. De show was leuk en grappig, de kinderen vonden het niet te spannend. De hond was wel erg onder de indruk van de trommels dus zelf ben ik eerder weggelopen. De restaurants zijn ruimtelijk, schoon en het eten goed. Top dat er aan de vegetariërs wordt gedacht, al hadden we zelf wat meer keus willen hebben. De hond mag het park in mits kort aangelijnd, ook is je viervoeter welkom in de verschillende gebouwen en restaurants.

Angela van Koert
Angela van Koert
8 apr. 2022
Wil Kruyne
7 apr. 2022

(Translated by Google) Great location for a company party. Nice to walk with torches through the park to the parking lot! (Original) Prima lokatie om bedrijfsfeestje te vieren. Mooi om met fakkels door het park naar de parkeerplaats te lopen!

Wil Kruyne
Wil Kruyne
7 apr. 2022
K M
3 apr. 2022

Was een super leuk museum met veel activiteiten voor jong en oud zodat ze op een super leuke interactieve manier over de geschiedenis konden leren. Gaan zeker nog eens terug.

K M
K M
3 apr. 2022
Cedric la CruZz
2 apr. 2022

Hele leuke dag gehad. Wat opviel is dat de werknemers gepassioneerd hun verhaal doen over de geschiedenis. Aanrader voor jong en oud.

Cedric la CruZz
Cedric la CruZz
2 apr. 2022
Michael Simons
2 apr. 2022

Een heel leuk park met veel interactie voor de kinderen en volwassenen en erg interessant.

Michael Simons
Michael Simons
2 apr. 2022
Kees Lodewijk
29 mrt. 2022

Zo aan het begin van het seizoen ( in maart ) is het park al weer netjes op orde. Vele gebouwen hebben een opfrisbeurt gehad ( o.a. nieuwe rieten daken) . De struiken weer gesnoeid en de vele figuranten maken er een leuk geheel van.

Kees Lodewijk
Kees Lodewijk
29 mrt. 2022
Max Arnoldy
29 mrt. 2022

Ik wilde even terug koppelen dat de leerlingen (en docenten) zeer positief zijn over het bezoek aan het Archeon van 25 maart. Zowel het programma als de rondleiders werden ervaren als zeer positief. Hartelijk dank dus voor een leuke dag en mede door deze ervaring zullen we het standaard opnemen in ons programma.

Max Arnoldy
Max Arnoldy
29 mrt. 2022
Kees Jan
22 mrt. 2022

(Translated by Google) Fun with children, and secretly also educational For a nice day out with the kids, (Original) Leuk met kinderen, en stiekem ook leerzaam Voor een mooi dagje uit met de kids,

Kees Jan
Kees Jan
22 mrt. 2022
Gerrit Don
21 mrt. 2022

Het is er gewoon prachtig.

Gerrit Don
Gerrit Don
21 mrt. 2022
Jarno Roubos
18 mrt. 2022

Fantastisch leuk museumpark

Jarno Roubos
Jarno Roubos
18 mrt. 2022
Vos Reynaerde
17 mrt. 2022

Leuk en leerzaam park voor jong en oud

Vos Reynaerde
Vos Reynaerde
17 mrt. 2022
Pablo Ruesga
16 mrt. 2022

Amazing museum. I enjoyed the full reenacment, the quality of clothing wear by the reenactors and buildings and tool replicas done as they should. Kids and adults enjoy the experience. Essencial: Arrive early, to enjoy to full extend.

Pablo Ruesga
Pablo Ruesga
16 mrt. 2022
Tomasz Świda
15 mrt. 2022

Great place for a whole family.

Tomasz Świda
Tomasz Świda
15 mrt. 2022
Ton van Delden sr
14 mrt. 2022

Leuk voor de kinderen

Ton van Delden sr
Ton van Delden sr
14 mrt. 2022

Volg ons op social media:

© 2022 Archeon, SERA Business Design