Reviews


Irene De Jong
28 okt. 2021

Vandaag was voor ons de eerste keer dat we archeon bezocht hebben,maar wat hebben we genoten met ons gezin! Zo'n leuk museumpark en de Kids vonden het geweldig in de arena en de activiteitenpas waar ze zelf dingetjes mee mochten maken! Dit was de eerste keer en zeker niet de laatste keer! De kinderen vroegen in de auto al wanneer we weer een keer terug gingen!! Tot ziens!!!

Irene De Jong
Irene De Jong
28 okt. 2021
Menno Black gmail
26 okt. 2021

Wat een leuke ervaring was dat. Lekker slenteren van de ene activiteit naar de andere. Voor kinderen tot 12 jaar soms ook echt spannend. De medewerkers zijn erg betrokken en maken het je bij elke activiteit naar de zin. Wij komen zeker weer terug.

Menno Black gmail
Menno Black gmail
26 okt. 2021
Fer of Mar
24 okt. 2021

Zeker een aanrader om te bezoeken! Wat een hoop informatie te zien en te horen over het verleden! Heel interessant!

Fer of Mar
Fer of Mar
24 okt. 2021
Merel Esman
24 okt. 2021

Ik kom al vanaf de opening regelmatig in Archeon en ik blijf dit een geweldige plek vinden. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het top!

Merel Esman
Merel Esman
24 okt. 2021
Dax Vegter
22 okt. 2021

Het is een heel interessant en leerzaam musea waar er ook nog leuke dingen zijn te doen voor jong en oud

Dax Vegter
Dax Vegter
22 okt. 2021
Sonja Postma
22 okt. 2021

Geweldig! Gastvrij,educatief en mooi park! Het museum is ook zeer de moeite waard.

Sonja Postma
Sonja Postma
22 okt. 2021
edith bal verbeek
10 okt. 2021

Theater diner. Erg leuk gedaan door een klein groepje mensen. Top theater.

edith bal verbeek
edith bal verbeek
10 okt. 2021
Anoniem
22 sep. 2021

Ik was erg enthousiast over de levendige geschiedenis en de goede uitleg van Archeotolken.

Anoniem
Anoniem
22 sep. 2021
Anoniem
22 sep. 2021

Het was weer een geweldige dag, goed rekening gehouden met de 1,5 meter

Anoniem
Anoniem
22 sep. 2021
Jane Wennekes
20 sep. 2021

Heel veel leuke dingen om te doen voor de Kids. Mooie verhalen om naar te luisteren. We waren met een dochter van 6 en van 13.

Jane Wennekes
Jane Wennekes
20 sep. 2021
ronny bijman
12 sep. 2021

Schitterend weekend gehad met de Dutch Indian Friend !!!! Archeon bedankt voor jullie gastvrijheid .

ronny bijman
ronny bijman
12 sep. 2021
Bram van Opstal
1 sep. 2021

Archeon Museumpark laat een mooie weergave zien van verschillende periodes uit de geschiedenis van de mens. Je start in de prehistorie, Romeinse tijd, Vikingen, Middeleeuwen. Er zijn verschillende activiteiten die je kan doen als kind: kaarsen maken, vilten armbandje maken, Romeinse helm maken, etc. Alle gebouwen zijn vrij te bezichtigen en geven een mooie indruk van het leven in een bepaalde periode.

Bram van Opstal
Bram van Opstal
1 sep. 2021
Anoniem
1 sep. 2021

Bekijk op Google Reviews
Anoniem
Anoniem
1 sep. 2021
Arjan Vriend
31 aug. 2021

Fantastisch leuk park met zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij hebben met ons gezin, met 2 kinderen van 8 en 11 jaar, een hele leerzame en leuke dag uit gehad. Een aanrader!

Arjan Vriend
Arjan Vriend
31 aug. 2021
Anoniem
28 aug. 2021

Bedankt voor de super leuke dag!

Anoniem
Anoniem
28 aug. 2021
Liesbeth Zeeman
27 aug. 2021

Leuk park, mooi aangelegd, leerzaam, figuranten die verhalen vertellen en ambachten laten zien, vegetarische snacks en eten in het park.

Liesbeth Zeeman
Liesbeth Zeeman
27 aug. 2021
Anoniem
26 aug. 2021

Echt een geweldige ervaring. Wat goed geregeld allemaal, zeker in deze coronatijden.

Anoniem
Anoniem
26 aug. 2021
Paul Dornseiffen
25 aug. 2021

Geweldig leuk, het personeel heeft ook veel geduld met kinderen. We hebben echt een leuke dag gehad! Er valt genoeg te zien en te beleven.

Paul Dornseiffen
Paul Dornseiffen
25 aug. 2021
De haas
24 aug. 2021

We hebben genoten! Onze kinderen van 4 en 6 hingen aan de lippen van de archeotolken! We hebben veel geleerd, heerlijk gegeten en er was genoeg tijd om te spelen. Helemaal top!

De haas
De haas
24 aug. 2021
Timo van den Berg
23 aug. 2021

Leuk dagje uit voor niet al te veel geld in de buurt van mijn woonplaats. Was een dagje waar ik me super goed vermaakt heb, en de werkende mensen zijn supervriendelijk. Lekker gegeten ook in het park.

Timo van den Berg
Timo van den Berg
23 aug. 2021
Rico Pol
22 aug. 2021

Zeer goede uitleg van de verschillende tijdperken in de Nederlandse geschiedenis. Vooral de Romeinse tijd kwam helemaal tot leven door het badhuis, de arena en levende Romeinse soldaten. Zeker een aanrader voor kinderen vanaf 6 jaar!

Rico Pol
Rico Pol
22 aug. 2021
Karolina Pill
20 aug. 2021

Leuk, interactief, groen en ruim opgezet museumpark. De bij de verschillende tijdperken horende mensen in kledij maken het helemaal af. Aanrader!

Karolina Pill
Karolina Pill
20 aug. 2021
Denny van den Berg
20 aug. 2021

Onwijs informatief en leuk tegelijk! Kinderen vonden het super. (Tevens complimenten voor het personeel, en dan in het bijzonder de verhalen in de 'IJzertijd'.

Denny van den Berg
Denny van den Berg
20 aug. 2021
Anoniem
20 aug. 2021

Leuk park voor deze leeftijd van 7 jaar. Ook voor ons leerzaam.

Anoniem
Anoniem
20 aug. 2021

Volg ons op social media:

© 2021 Archeon, SERA Business Design