Vergadering

Vergadering

Ben je op zoek naar een inspirerende en rustieke locatie voor je vergadering? Dan ben je bij Archeon aan het juiste adres!


Op het circa 10 ha. grote Museumpark Archeon maak je kennis met de geschiedenis van Nederland. Van de 43 verschillende gebouwen, is de Romeinse Herberg bij uitstek geschikt voor vergadering in stijl. Door een aaneenschakeling van diverse zalen, allemaal van verschillende grootte, en met de aanwezigheid van een personenlift, is het gehele complex zeer geschikt voor kleine maar ook grotere bijeenkomsten in combinatie met subsessies, productpresentaties, exposities, recepties en feestavonden. Ruime parkeerfaciliteiten, rustieke omgeving, draadloze internetverbinding en uitstekende culinaire faciliteiten vertegenwoordigen Archeon in het moderne verleden…

Vergaderarrangement Vergilius
Dit vergaderarrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gebruik van de zaal tussen 09.00 – 17.00 uur
  • Ontvangst met koffie, thee en Romeinse muffins
  • Romeinse koffietafel inclusief Garnizoenensoep
  • Water en mintjes tijdens de vergadering
  • Verzorging koffie, thee en sappen tijdens pauze
  • Een flip-over
  • Gratis parkeren, incl. CO2 compensatie 

Tip! Doe de doe route
Even een pauze tussen tijdens het vergaderen? Reserveer dan een van onze doe routes en ga mee op avontuur door het verleden!

Bijeenkomst op afstand
De nieuwe manier voor veilig en verandwoord samenkomen.
Archeon biedt de mogelijheid om veilig en verantwoord bijeenkomsten te organiseren, zoals presentaties, seminars en vergaderingen. Daarbij houden wij rekening met de 1,5 meter afstrand gedurende de hele bijeenkomst. Klik hier en lees welke aanpassingen u van ons kunt verwachten.

Contact
Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je!

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

Arena speaker buiten.jpg Herberg Atrium Kids Museum Awards uitreiking.jpg Herberg Atrium presentatie.jpg Herberg Atrium speaker.jpg Herberg Atrium vergadering.jpg Herberg Bacchi vergadering 2.jpg Herberg Frumenti zaal.jpg Herberg terras.jpg Herberg Vini zaal.JPG Kloosterzaal presentatie.JPG Kloosterzaal vergadering 1.jpg Kloosterzaal vergadering.jpg Presentatie Arena.jpg Romeinse Herberg Bacchi zaal lunchopstelling.jpg Speaker Arena buiten.jpg
Card image cap

Vergadering

Ben je op zoek naar een inspirerende en rustieke locatie voor je vergadering? Dan ben je bij Archeon aan het juiste adres!

Lees meer
Vergadering
Card image cap

Teambuilding

Versterk de saamhorigheid binnen je bedrijf, laat mensen hun capaciteiten ontdekken (of ontdek ze zelf) en bouw vandaag aan de sterke onderneming die je morgen wilt zijn.

Lees meer
Teambuilding
Card image cap

Seminar

Archeon is dé plek voor bruisende zakelijke evenementen. Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van jouw bijeenkomst!

Lees meer
Seminar

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design