Teambuilding

Teambuilding

Duik in het verleden van Archeon en bouw aan de toekomst van je onderneming!


Versterk de saamhorigheid binnen je bedrijf, laat mensen hun capaciteiten ontdekken (of ontdek ze zelf) en bouw vandaag aan de sterke onderneming die je morgen wilt zijn.

Teambuilding arrangementen

Archeon biedt een groot scala aan teambuilding- en motivatieactiviteiten, begeleid door ervaren en vakkundige trainers. Elk onderdeel is zorgvuldig samengesteld voor een optimaal resultaat in een ontspannen sfeer. We hebben verschillende originele onderdelen in de buitenlucht en bij minder mooi weer hebben we ook overdekte mogelijkheden in onze prachtige historische panden. In een bijzondere omgeving wordt gewerkt aan bijzondere bezigheden:

  • Vikingtent bouwen
  • A-frame lopen
  • Vuur maken
  • Groma (Romeinse meting)
  • Tangram puzzel
  • Boogschieten

Je wordt door de priester bij de Romeinse Tempel onthaald waarna een introductie volgt en de teamindeling volgen. De reis ‘Terug naar het verleden voor een nieuwe toekomst’ kan beginnen. Na alle spelonderdelen komen de teams weer bij elkaar in de Romeinse Tempel waarna de winnaar op speciale wijze bekend wordt gemaakt. Welke groep heeft de meeste en juiste offerstukken en is hierdoor bij machte om de goden een gunst af te smeken? De priester brengt het offer en dan is het afwachten of de goden je welgevallig zijn…

Arrangement Minerva
Entree park, activiteitenprogramma van 1,5 uur

Arrangement Apollo
Gelijk aan Minerva maar inclusief ontvangst met koffie/thee en Romeins appelgebak met honingnotensaus en room

Arrangement Mercurius
Gelijk aan Apollo uitgebreid met een koffietafel bestaande uit oerbrood, vruchtenbrood, kaas, kruidige worst, Gallische ham, Caesar paté, makreel, zoetwaren, koffie, thee, melk en fruit.

Contact

Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je!

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen
Card image cap

Vergadering

Ben je op zoek naar een inspirerende en rustieke locatie voor je vergadering? Dan ben je bij Archeon aan het juiste adres!

Lees meer
Vergadering
Card image cap

Teambuilding

Duik in het verleden van Archeon en bouw aan de toekomst van je onderneming!

Lees meer
Teambuilding
Card image cap

Seminar

Archeon is dé plek voor bruisende (zakelijke) evenementen. Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van uw feest!

Lees meer
Seminar

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design