Teambuilding

Teambuilding

Versterk de saamhorigheid binnen je bedrijf en bouw vandaag aan de sterke onderneming die je morgen wilt zijn.


Archeon biedt een groot scala aan teambuilding- en motivatieactiviteiten, begeleid door ervaren en vakkundige trainers. Elk onderdeel is zorgvuldig samengesteld voor een optimaal resultaat in een ontspannen sfeer. We hebben verschillende originele onderdelen in de buitenlucht en bij minder mooi weer hebben we ook overdekte mogelijkheden in onze prachtige historische panden. In een bijzondere omgeving wordt gewerkt aan bijzondere bezigheden:

  • Vikingtent bouwen
  • A-frame lopen
  • Romeinse Soldaat aankleden
  • Loculus puzzel (Griekse versie van Tangram puzzel)
  • Speerwerpen

De verschillende onderdelen zullen in kleine groepjes van ongeveer acht tot negen personen worden uitgevoerd. Bij ieder onderdeel kunt u met uw team een aantal punten behalen. Om tot een goede score te komen is goed samenwerken, luisteren en communiceren in informele sfeer van het grootste belang. U zult ervaren hoe snel een kleine groep mensen een hecht team vormt in de hoop als winnaar uit de bus te komen!

De bekendmaking van de winnaar kan plaatsvinden in de zon bij de Romeinse tempel, maar ook in bijvoorbeeld het middeleeuwse klooster of de Romeinse herberg, mocht u daar nog gaan genieten van een gezellige borrel of een heerlijk diner. Uiteraard is er voor het winnende team een prijs!

Arrangement Minerva
Entree park, activiteitenprogramma van 1,5 uur

Arrangement Apollo
Gelijk aan Minerva maar inclusief ontvangst met koffie/thee en Romeins appelgebak met honingnotensaus en room

Arrangement Mercurius
Gelijk aan Apollo uitgebreid met een koffietafel bestaande uit oerbrood, vruchtenbrood, kaas, kruidige worst, Gallische ham, Caesar paté, makreel, zoetwaren, koffie, thee, melk en fruit.

Contact
Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je! Wij organiseren alles veilig en naar de richtlijnen van het RIVM.

Ontdek het park

Zwerf eens lekker lang door de prehistorie, ontmoet de high tech Romeinen en duik eens diep in de middeleeuwen.

Ontdek het park

Activiteiten agenda

Er is iedere dag van alles te doen in Archeon, maar in de weekeinden en vakanties is er extra veel te beleven!

Bekijk de activiteiten

Praktische informatie

Lees hier alle informatie over de openingstijden, route, contactgegevens, parkeermogelijkheden, restaurants, de veelgestelde vragen en meer.

Bekijk de praktische informatie

Impressie

Teambuilding 2.jpg Teambuilding A-frame 1.jpg Teambuilding A-frame 2.jpg Teambuilding.JPG Teambuilding middeleeuws boogschieten 1.jpg Teambuilding Romeins boogschieten 1.jpg Teambuilding Romeinse arm massage 2.jpg Teambuilding Romeinse arm massage 3.jpg Teambuilding Tangram 1.jpg
Card image cap

Vergadering

Ben je op zoek naar een inspirerende en rustieke locatie voor je vergadering? Dan ben je bij Archeon aan het juiste adres!

Lees meer
Vergadering
Card image cap

Teambuilding

Versterk de saamhorigheid binnen je bedrijf en bouw vandaag aan de sterke onderneming die je morgen wilt zijn.

Lees meer
Teambuilding
Card image cap

Seminar

Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van jouw bijeenkomst!

Lees meer
Seminar

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design