Seminar

Seminar

Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van jouw bijeenkomst!


In de Romeinse Herberg staan diverse zalen ter beschikking, van verschillende grootte, allen uitermate geschikt voor een bijeenkomst. De Romeinse Herberg heeft een begane grond en een eerste verdieping. Door een aaneenschakeling van diverse zalen en met de aanwezigheid van een personenlift, is het gehele complex zeer geschikt voor grotere bijeenkomsten in combinatie met subsessies, congressen, en seminars. 

In het sfeervolle middeleeuwse Klooster van de Minderbroeders bevinden zich nog drie zalen van verschillende grootte. De kloosterzaal is uitermate geschikt voor een presentatie met aansluitend een gezellige receptie in de Refter van het Klooster.

Contact
Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je! Wij organiseren alles veilig en naar de richtlijnen van het RIVM.

Ontdek het park

Zwerf eens lekker lang door de prehistorie, ontmoet de high tech Romeinen en duik eens diep in de middeleeuwen.

Ontdek het park

Activiteiten agenda

Er is iedere dag van alles te doen in Archeon, maar in de weekeinden en vakanties is er extra veel te beleven!

Bekijk de activiteiten

Praktische informatie

Lees hier alle informatie over de openingstijden, route, contactgegevens, parkeermogelijkheden, restaurants, de veelgestelde vragen en meer.

Bekijk de praktische informatie

Impressie

Arena speaker.jpg Herberg_Atrium.jpg Herberg Atrium Museum Kids Award uitreiking.jpg Herberg Atrium presentatie 2.JPG Herberg Atrium presentatie.jpg Herberg Bacchi lunch.jpg Herberg Bacchi vergadering 2.jpg Herberg Frumenti zaal.jpg Herberg Vini zaal.JPG Kloosterzaal 1.JPG Kloosterzaal presentatie.JPG Speaker Arena 1.jpg
Card image cap

Vergadering

Ben je op zoek naar een inspirerende en rustieke locatie voor je vergadering? Dan ben je bij Archeon aan het juiste adres!

Lees meer
Vergadering
Card image cap

Teambuilding

Versterk de saamhorigheid binnen je bedrijf en bouw vandaag aan de sterke onderneming die je morgen wilt zijn.

Lees meer
Teambuilding
Card image cap

Seminar

Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van jouw bijeenkomst!

Lees meer
Seminar

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design