Seminar

Seminar

Archeon is dé plek voor bruisende zakelijke evenementen. Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van jouw bijeenkomst!


In de Romeinse Herberg staan diverse zalen ter beschikking, van verschillende grootte, allen uitermate geschikt voor een bijeenkomst. De Romeinse Herberg heeft een begane grond en een eerste verdieping. Door een aaneenschakeling van diverse zalen en met de aanwezigheid van een personenlift, is het gehele complex zeer geschikt voor grotere bijeenkomsten in combinatie met subsessies, congressen, en seminars. 

In het sfeervolle middeleeuwse Klooster van de Minderbroeders bevinden zich nog drie zalen van verschillende grootte. De kloosterzaal is uitermate geschikt voor een presentatie met aansluitend een gezellige receptie in de Refter van het Klooster.

Bijeenkomst op afstand
De nieuwe manier voor veilig en verandwoord samenkomen.
Archeon biedt de mogelijheid om veilig en verantwoord bijeenkomsten te organiseren, zoals presentaties, seminars en vergaderingen. Daarbij houden wij rekening met de 1,5 meter afstrand gedurende de hele bijeenkomst. Klik hier en lees welke aanpassingen u van ons kunt verwachten.

Contact
Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je!

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

Arena speaker.jpg Herberg_Atrium.jpg Herberg Atrium Museum Kids Award uitreiking.jpg Herberg Atrium presentatie 2.JPG Herberg Atrium presentatie.jpg Herberg Bacchi lunch.jpg Herberg Bacchi vergadering 2.jpg Herberg Frumenti zaal.jpg Herberg Vini zaal.JPG Kloosterzaal 1.JPG Kloosterzaal presentatie.JPG Speaker Arena 1.jpg
Card image cap

Vergadering

Ben je op zoek naar een inspirerende en rustieke locatie voor je vergadering? Dan ben je bij Archeon aan het juiste adres!

Lees meer
Vergadering
Card image cap

Teambuilding

Versterk de saamhorigheid binnen je bedrijf, laat mensen hun capaciteiten ontdekken (of ontdek ze zelf) en bouw vandaag aan de sterke onderneming die je morgen wilt zijn.

Lees meer
Teambuilding
Card image cap

Seminar

Archeon is dé plek voor bruisende zakelijke evenementen. Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van jouw bijeenkomst!

Lees meer
Seminar

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design