Samen een veilig bezoek

Samen een veilig bezoek


Samen een veilig bezoek aan Archeon

Archeon voert de maatregelen door uit het protocol ‘Samen een veilig bezoek aan Archeon’, welke aansluiten bij de richtlijnen van het RIVM. Dit protocol is samengesteld aan de hand van het protocol Club van 11, de Nederlandse Museumvereniging en het coronaprotocolteam van Archeon. Doordat we deze maatregelen strikt naleven, zorgen we ervoor dat jouw dagje uit plezierig blijft verlopen.

Reserveer jouw bezoek vooraf online

Om Archeon te bezoeken heb je een geldig entreebewijs en een aankomst-tijdslot reservering nodig. Reserveer jouw bezoek vooraf, ook als je al een ticket of Museumkaart hebt. Zo houden wij de bezoekaantallen onder controle.

Reserveer hier jouw bezoek

Wij zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens

Houd afstand
Blijf op minimaal anderhalve meter afstand van andere gasten en ons personeel. Bij aankomst ontvangt u een 1,5 meter lange wilgentak die u het gehele bezoek bij u dient te dragen om de afstand te bewaken.

Vervoer
Kom zoveel mogelijk met eigen vervoer en met je eigen huishouden.
De fietsenrekken komen op 1,5 meter afstand van elkaar te staan.
Op de parkeerplaats wordt steeds een parkeervak overgeslagen om ook hier 1,5 meter afstand te waarborgen. Volg bij aankomst de instructies op van de parkeerwachter.

Entree en winkel
Vanaf de parkeerplaats naar de entree en winkel worden wachtvakken zo ingedeeld dat er 1,5 meter afstand tussen de vakken ontstaat. De in- en uitgangen zijn gescheiden. Betaal uitsluitend met pin of contactloos.

Wandelroute
Er is één vaste route door het park die gevolgd dient te worden. In- en uitgangen zijn gescheiden, dit geldt voor de entree maar ook voor de boerderijen en huizen op het park. Volg de route, borden en de aanwijzingen van onze medewerkers.

Activiteiten & shows
Alle activiteiten gaan door. Zo zijn ze allemaal ruimer opgezet zodat er 1,5 meter afstand aanwezig is. Attributen worden na elke ronde schoon gemaakt. De tempelceremonie en het gladiatorengevecht gaan ook door. Voor de activiteiten en shows geldt dat de wachtrijen en zitplaatsen worden aangegeven door paaltjes en/of markering, zodat er 1,5 meter afstand is. Volg de route, borden en aanwijzingen van onze medewerkers ten alle tijden op.

Horeca
Onze restaurants zijn geopend. Bekijk hier onze mogelijkheden. Betaal uitsluitend met pin of contactloos.
Je kunt ook vooraf een ontbijt picknickmand, lunchbox of Romeinse borrelmand reserveren en hier in de mooie natuur van genieten. Klik hier voor de mogelijkheden.

Betaal zoveel mogelijk met pin
Wij verzoeken iedereen vriendelijk om bij onze entree, winkel en horecagelegenheden zoveel mogelijk contactloos of per pin te betalen.

Wij zorgen voor extra hygiënemaatregelen

In Archeon dien je je aan dezelfde regels te houden als thuis of op straat.

  • Moet je niezen of hoesten? Doe dit dan in je elleboog
  • Snuit je neus in een papieren zakdoek en gooi deze direct weg
  • Was regelmatig je handen. Doe dit minimaal 20 seconden. Maak gebruik van de aanwezige desinfectiepunten.

Archeon zorgt voor meerdere desinfectiepunten in het park. Daarnaast worden sanitaire gebouwen en contactpunten zoals deurklinken extra vaak schoongemaakt.

Wij zorgen voor voldoende en heldere informatie

Wij verstrekken heldere informatie vooraf op de website, door middel van borden in het park en een informatievel bij de entree waarop alles duidelijk uitgelegd wordt. Ook onze medewerkers helpen hierbij. Zij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Vragen?

Heb je nog vragen? Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0172-447744.
Voor veelgestelde vragen over je reservering klik hier

 

 

 

 

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design