Reviews


Edwin Moison
22 aug. 2022

Met kleinkinderen heengegaan, 12 en 9. Ze hebben zich echt vermaakt. Goede opzet om door de tijd te reizen, leuk ook om te merken dat medewerkers goed op de hoogte zijn van wat ze doen. Bij het weven en boogschieten interessante info gekregen. Top. Volgens mij erg leuk voor alle leeftijden.

Edwin Moison
Edwin Moison
22 aug. 2022
Karin Vreeling
21 aug. 2022

Leukste park in Nederland voor kinderen en volwassenen. Ideale uitje.

Karin Vreeling
Karin Vreeling
21 aug. 2022
Marielle Oosterhof
20 aug. 2022

Zeer de moeite waard!! Erg leerzaam. Reden genoeg om terug te komen

Marielle Oosterhof
Marielle Oosterhof
20 aug. 2022
vera Nefs
18 aug. 2022

Mooi openlucht museum . Fijn om in de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen rond te wandelen. Er is veel aandacht gegeven aan details.

vera Nefs
vera Nefs
18 aug. 2022
Hanneke De gooijer
15 aug. 2022

Echt zo geweldig, echt een paar dagen gaan, SUPER!

Hanneke De gooijer
Hanneke De gooijer
15 aug. 2022
Bianca Snel
14 aug. 2022

Heel vriendelijk en gepassioneerde mensen.

Bianca Snel
Bianca Snel
14 aug. 2022
Tjeerd van der Ven
11 aug. 2022

Altijd een leuke ervaring. Dit keer waren de Romeinse dagen leuk en ook informatief!

Tjeerd van der Ven
Tjeerd van der Ven
11 aug. 2022
Pascal S.
11 aug. 2022

Erg leuk en leerzaam park. Fijne wandelroute, met veel informatie en voorbeelden uit verschillende tijden. Als hoogtepunt hebben wij de shows en spontane acties in het park als meest bijzonder ervaren. Voor zowel kinderen als volwassen een leuke dag uit.

Pascal S.
Pascal S.
11 aug. 2022
Ton Oskam
10 aug. 2022

Super gezellig dagje gehad, leuke dingen te doen voor de kinderen en lekkere pannenkoeken gegeten in het pannenkoekenrestaurant

Ton Oskam
Ton Oskam
10 aug. 2022
Ruud Arnold
9 aug. 2022

Bijzonder interessant en een aanrader om met je (klein)kinderen een dag door te brengen. Vooral de Romeinse gladiatoren waren een groot succes. Wat eveneens goed is, de prijzen van de ijsjes zijn nog normaal. Raadpleeg de website voor alle info.

Ruud Arnold
Ruud Arnold
9 aug. 2022
Merijn De Jager
9 aug. 2022

Geweldig leuk en interessant!

Merijn De Jager
Merijn De Jager
9 aug. 2022
Marc van de Wetering
8 aug. 2022

Superleuk park om de kinderen iets van geschiedenis te leren op een leuke rn interactieve manier. Onze kids zijn 6 en bijna 4. De jongste kan nog niet alles, maar vond het ook superleuk.

Marc van de Wetering
Marc van de Wetering
8 aug. 2022
Kayleigh
4 aug. 2022

(Translated by Google) A top museum with a lot to see and experience. It's also great that almost all signs have a full English translation hanging next to them. Everyone who worked there was also very friendly. Great that there are good vegetarian and even vegan options. In addition, it is also very nice that there are many places to sit and rest. (Original) Een top museum waar veel te zien en te beleven is. Geweldig ook dat bijna alle borden een volledige Engelse vertaling ernaast hebben hangen. Iedereen die daar werkte was ook erg vriendelijk. Top dat er goede vegetarische en zelfs vegan opties zijn. Daarnaast ook heel erg fijn dat er vele plaatsen zijn om te zitten en uit te rusten.

Kayleigh
Kayleigh
4 aug. 2022
Jeff Oskam
2 aug. 2022

Heel leuke ervaring voor jong en oud. Mooi schoon, educatief, speels, interactief. Figuranten die je alles kunnen vertellen en zover ik begreep bijna alles zelf gemaakt heel gaaf en heeel mooi.

Jeff Oskam
Jeff Oskam
2 aug. 2022
Leila
31 jul. 2022

Fantastische middag gehad! Elk tijdperk prachtig aangekleed. We hebben ons daadwerkelijk in het tijdperk van het Romeinse Rijk en de middeleeuwen gewaand. Voor de volwassenen heel interessant om verhalen te horen en rondleidingen te doen. Voor de Kids veel activiteiten. Van Fibula maken tot leren zwaardvechten. We hebben nog lang niet alles gezien, dus komen zeker snel terug!

Leila
Leila
31 jul. 2022
Marcel de Laak
31 jul. 2022

Een prachtig park met veel aandacht voor kinderen. Een aanrader

Marcel de Laak
Marcel de Laak
31 jul. 2022
Bertus van der Steen
30 jul. 2022

Geweldig park. Leuke mensen die echt een compleet plaatje maken

Bertus van der Steen
Bertus van der Steen
30 jul. 2022
Nynke Beugelink
30 jul. 2022

Wauw! Wat een gaaf museum, kwamen er bij toeval terecht, maar hadden dit echt niet willen missen. Ook super fijn dat de hond mee kan. Er is genoeg te zien en te doen om je een hele dag te vermaken. De medewerkers vertellen alles op een super leuke manier.

Nynke Beugelink
Nynke Beugelink
30 jul. 2022
liesbeth Boelens
29 jul. 2022

Wat een geweldig 'park' . De medewerkers weten veel van het tijdperk waar in ze werken/wonen. Ze leven zich goed in en vertellen makkelijk hun belevenissen in hun tijdperk. Echt heel goed hoe ieder hier met 'echtheid' en enthousiasme de bezoeker meeneemt in het verhaal van Archeon. Tot in detail klopt dat we we te zien, horen, voelen, beleven en te proeven krijgen.

liesbeth Boelens
liesbeth Boelens
29 jul. 2022
Laaziza Ayadi
29 jul. 2022

Niet alleen voor kleine kinderen maar ook super leuk voor volwassenen. Prachtig en interessant. Heb werkelijk genoten. Het was zeker de moeite waard om er heen te gaan.

Laaziza Ayadi
Laaziza Ayadi
29 jul. 2022
Ronald van der Meer
28 jul. 2022

Leerzaam themapark dat nadruk legt op verschillende periodes uit de geschiedenis. Vooral gericht om kinderen op entertainende manier iets te leren. Je kunt hier met het hele gezin gerust de hele dag lopen. Er zijn per dag meerdere shows in de grote arena zoals een roofvogelshow of gladiatorengevechten. Deze shows zijn kort maar krachtig en kinderen worden er in betrokken. Qua geschiedenis is er veel te zien vanaf prehistorie tot de middeleeuwen, hunebedden, de ijzertijd, vikingen. Maar het meeste leer je hier over de Romeinen. Er staat zelfs een opgegraven Romeins vrachtschip en er is een Romeins museum op het terrein met een grote collectie dat verwijst naar de Limes. Archeon is goed bereikbaar en is gratis te bezoeken met Museumkaart. Er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren op bezoekersterrein kost 9 euro.

Ronald van der Meer
Ronald van der Meer
28 jul. 2022
Agnes Van Dam
27 jul. 2022

(Translated by Google) Went to Archeon with three grandchildren aged five, six and seven. She and we thought it was a great fun and educational park! (Original) Met drie kleinkinderen van vijf, zes en zeven naar Archeon geweest. Zij en wij vonden het een geweldig leuk en leerzaam park!

Agnes Van Dam
Agnes Van Dam
27 jul. 2022
Ben Vanrooijen
26 jul. 2022

Leuk dagvullend dagje uit.

Ben Vanrooijen
Ben Vanrooijen
26 jul. 2022
Jinte
23 jul. 2022

Uniek museum om hands-on verschillende periodes uit de geschiedenis mee te maken. Er is van alles te doen en te leren en alle medewerkers zijn kundig en professioneel. Ook voor personeelsfeesten kan er van alles worden georganiseerd, tot armbandjes en kaarsen maken bij de lunchlocatie aan toe. Wij komen hier nog vaak terug!

Jinte
Jinte
23 jul. 2022

Volg ons op social media:

© 2022 Archeon, SERA Business Design