Reviews


R Sliep
12 nov. 2021

(Translated by Google) Did the Archeon expedition last summer!! Fantastic, enjoyed with the family. Friendly welcome on arrival. Very nicely set up camping site with very luxurious tents, with sandboxes for the youth in the middle and a cozy fire pit. When exploring the tent, a very well-stocked fridge with desserts, dairy products, toppings, fruit basket, coffee, tea, you name it, what a welcome!! During this 5-day expedition we also received warm sandwiches every day for breakfast and we were even allowed to eat out in the park 2x! Unlimited access to the prak even after closing time. This way we could still enjoy the playground or sail the canoe and chat with the Romans who were there because of the Roman weeks! First you think what am I doing here 5 days? well to the first night you quickly take that back what an experience, every day an excursion with exclusive stories tours etc !!! We really recommend Archeon, what a nice park and the staff 10+!!! Thank you for this great week of discovery ♥️ Sincerely, Fam Sleep (Original) Afgelopen zomer de Archeon expeditie gedaan!! Fantastisch, genoten met het gezin. Bij aankomst vriendelijke ontvangen. Heel mooi op gezet camping terrein met zeer luxe tenten, met in het midden zandbakken voor de jeugd en een gezellig vuurplaats. Bij verkenning van de tent zeer goed gevulde koelkast met toetjes, zuivel, beleg, fruitmand, koffie, thee noem maar op wat een ontvangst!! Bij deze 5daagse expeditie kregen wij ook nog elke dag warme broodjes bij het ontbijt en mochten wij zelfs 2x uiteten in het park! Onbeperkt toegang tot het prak zelfs naar sluitingstijd. Zo konden wij nog lekker genieten van de speeltuin of het kano varen en een praatje maken met de romeinen welke zich daar bevonden vanwege de romeinse weken! Eerst denk je wat moet ik hier 5dagen? nou naar de eerste nacht neem je dat al gauw terug wat een beleving, elke dag een excursie met exclusieve verhalen rondleidingen enz!!! Wij bevelen echt Archeon aan, wat een fijn park enhet personeel 10+!!! Dankjewel voor deze fijne ontdekkingsweek♥️ met vriendelijke groet Fam Sliep

R Sliep
R Sliep
12 nov. 2021
Erik van der Veen
12 nov. 2021

Mijn zoon Joshua liep daar stage. Hij liet het mij zien. Absoluut een plek waar iedere Nederlander een keer geweest moet zijn. (Translated by Google) My son Joshua did an internship there. He showed it to me. Definitely a place where every Dutch person should visit at least once.

Erik van der Veen
Erik van der Veen
12 nov. 2021
Christiaan
10 nov. 2021

Very nice park if you're interested in historical times. Anything from the early farmers until the middle ages.

Christiaan
Christiaan
10 nov. 2021
Bas Van Vliet
1 nov. 2021

Leuk museum, de kinderen vonden het erg leuk (Translated by Google) Nice museum, the kids really enjoyed it

Bas Van Vliet
Bas Van Vliet
1 nov. 2021
Rene Slagboom
30 okt. 2021

Erg leuk in elkaar gezet. Voor de wat jongere en kleine kinderen is het erg leerzaam en leuk. (Translated by Google) Very nicely put together. It is very educational and fun for younger and smaller children.

Rene Slagboom
Rene Slagboom
30 okt. 2021
Irene De Jong
28 okt. 2021

Vandaag was voor ons de eerste keer dat we archeon bezocht hebben,maar wat hebben we genoten met ons gezin! Zo'n leuk museumpark en de Kids vonden het geweldig in de arena en de activiteitenpas waar ze zelf dingetjes mee mochten maken! Dit was de eerste keer en zeker niet de laatste keer! De kinderen vroegen in de auto al wanneer we weer een keer terug gingen!! Tot ziens!!! (Translated by Google) Today was our first time visiting Archeon, but we really enjoyed it with our family! Such a fun museum park and the Kids loved the arena and the activity pass where they could make things with it themselves! This was the first time and certainly not the last time! The children were already asking in the car when we were going back again!! Bye!!!

Irene De Jong
Irene De Jong
28 okt. 2021
Menno Black gmail
26 okt. 2021

Wat een leuke ervaring was dat. Lekker slenteren van de ene activiteit naar de andere. Voor kinderen tot 12 jaar soms ook echt spannend. De medewerkers zijn erg betrokken en maken het je bij elke activiteit naar de zin. Wij komen zeker weer terug. (Translated by Google) What a nice experience that was. Enjoy strolling from one activity to another. Sometimes really exciting for children up to 12 years old. The employees are very involved and make sure you enjoy every activity. We will definitely come back again.

Menno Black gmail
Menno Black gmail
26 okt. 2021
Fer of Mar
24 okt. 2021

Zeker een aanrader om te bezoeken! Wat een hoop informatie te zien en te horen over het verleden! Heel interessant! (Translated by Google) Definitely recommended to visit! What a lot of information to see and hear about the past! Very interesting!

Fer of Mar
Fer of Mar
24 okt. 2021
Merel Esman
24 okt. 2021

Ik kom al vanaf de opening regelmatig in Archeon en ik blijf dit een geweldige plek vinden. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het top! (Translated by Google) I have been visiting Archeon regularly since it opened and I continue to think this is a great place. It's great for both adults and children!

Merel Esman
Merel Esman
24 okt. 2021
Dax Vegter
22 okt. 2021

Het is een heel interessant en leerzaam musea waar er ook nog leuke dingen zijn te doen voor jong en oud (Translated by Google) It is a very interesting and educational museum where there are also fun things to do for young and old

Dax Vegter
Dax Vegter
22 okt. 2021
Sonja Postma
22 okt. 2021

Geweldig! Gastvrij,educatief en mooi park! Het museum is ook zeer de moeite waard. (Translated by Google) Awesome! Welcoming, educational and beautiful park! The museum is also very worthwhile.

Sonja Postma
Sonja Postma
22 okt. 2021
edith bal verbeek
10 okt. 2021

Theater diner. Erg leuk gedaan door een klein groepje mensen. Top theater. (Translated by Google) Theater dinner. Very nicely done by a small group of people. Top theatre.

edith bal verbeek
edith bal verbeek
10 okt. 2021
Anoniem
22 sep. 2021

Ik was erg enthousiast over de levendige geschiedenis en de goede uitleg van Archeotolken.

Anoniem
Anoniem
22 sep. 2021
Anoniem
22 sep. 2021

Het was weer een geweldige dag, goed rekening gehouden met de 1,5 meter

Anoniem
Anoniem
22 sep. 2021
Jane Wennekes
20 sep. 2021

Heel veel leuke dingen om te doen voor de Kids. Mooie verhalen om naar te luisteren. We waren met een dochter van 6 en van 13. (Translated by Google) Lots of fun things to do for the kids. Beautiful stories to listen to. We were with a daughter aged 6 and 13.

Jane Wennekes
Jane Wennekes
20 sep. 2021
ronny bijman
12 sep. 2021

Schitterend weekend gehad met de Dutch Indian Friend !!!! Archeon bedankt voor jullie gastvrijheid . (Translated by Google) Had a wonderful weekend with the Dutch Indian Friend!!!! Archeon thanks for your hospitality.

ronny bijman
ronny bijman
12 sep. 2021
Bram van Opstal
1 sep. 2021

Archeon Museumpark laat een mooie weergave zien van verschillende periodes uit de geschiedenis van de mens. Je start in de prehistorie, Romeinse tijd, Vikingen, Middeleeuwen. Er zijn verschillende activiteiten die je kan doen als kind: kaarsen maken, vilten armbandje maken, Romeinse helm maken, etc. Alle gebouwen zijn vrij te bezichtigen en geven een mooie indruk van het leven in een bepaalde periode. (Translated by Google) Archeon Museum Park shows a beautiful representation of different periods in human history. You start in prehistory, Roman times, Vikings, Middle Ages. There are various activities you can do as a child: making candles, making a felt bracelet, making a Roman helmet, etc. All buildings can be visited freely and give a nice impression of life in a certain period.

Bram van Opstal
Bram van Opstal
1 sep. 2021
Anoniem
1 sep. 2021

Bekijk op Google Reviews
Anoniem
Anoniem
1 sep. 2021
Arjan Vriend
31 aug. 2021

Fantastisch leuk park met zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij hebben met ons gezin, met 2 kinderen van 8 en 11 jaar, een hele leerzame en leuke dag uit gehad. Een aanrader! (Translated by Google) Fantastic fun park with very friendly and knowledgeable employees. We had a very educational and fun day out with our family, with 2 children aged 8 and 11. Recommended!

Arjan Vriend
Arjan Vriend
31 aug. 2021
Anoniem
28 aug. 2021

Bedankt voor de super leuke dag!

Anoniem
Anoniem
28 aug. 2021
Liesbeth Zeeman
27 aug. 2021

Leuk park, mooi aangelegd, leerzaam, figuranten die verhalen vertellen en ambachten laten zien, vegetarische snacks en eten in het park. (Translated by Google) Nice park, beautifully landscaped, educational, extras who tell stories and show crafts, vegetarian snacks and food in the park.

Liesbeth Zeeman
Liesbeth Zeeman
27 aug. 2021
Anoniem
26 aug. 2021

Echt een geweldige ervaring. Wat goed geregeld allemaal, zeker in deze coronatijden.

Anoniem
Anoniem
26 aug. 2021
Paul Dornseiffen
25 aug. 2021

Geweldig leuk, het personeel heeft ook veel geduld met kinderen. We hebben echt een leuke dag gehad! Er valt genoeg te zien en te beleven. (Translated by Google) Great fun, the staff is also very patient with children. We really had a nice day! There is plenty to see and experience.

Paul Dornseiffen
Paul Dornseiffen
25 aug. 2021
De haas
24 aug. 2021

We hebben genoten! Onze kinderen van 4 en 6 hingen aan de lippen van de archeotolken! We hebben veel geleerd, heerlijk gegeten en er was genoeg tijd om te spelen. Helemaal top!

De haas
De haas
24 aug. 2021

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design