Trouwlocaties

Trouwlocaties

Archeon heeft diverse unieke locaties om de belangrijkste dag van jullie leven net dat beetje extra te geven! 


Trouwen bij de Romeinse Tempel, Romeinse Herberg of in het middeleeuwse Klooster
We hebben verschillende prachtige locaties die zich perfect lenen voor sprookjesachtige foto’s en een prachtig trouwfeest. Elke ruimte heeft bijzondere kwaliteiten. De grote zaal van het middeleeuwse klooster heeft bijvoorbeeld een warme sfeer en laat via de glas-in-loodramen een mooi gedempt licht binnen. Het huwelijk kan in het Klooster bij kaarslicht worden voltrokken, of juist op buiten in de fraaie Kloostertuin. Het atrium van de Romeinse herberg uitermate geschikt voor een groot knalfeest. Bovendien is de herberg uitstekend geïsoleerd, dus het volume mag omhoog! Het Romeinse badhuis is iets intiemer, en leent zich ook uitstekend voor een bijzonder samenzijn. Iedere ruimte kunnen wij precies zo aankleden als je wilt, bijvoorbeeld met een dansvloer of in een bepaalde stijl. Een bruiloft op Archeon is iets wat alle betrokkenen nog lang zal bijblijven!

Archeon is een officieel geregistreerde trouwlocatie.
Bekijk hier onze receptie- en feestarrangementen.

Contact
Graag bespreken wij jullie persoonlijke wensen en maken een offerte op maat.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of het plannen van een bezichting. Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je!

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

Archeon Bruiloft, foto: Bram Heimens.jpg Bruiloft Kloosterzaal 1.jpg Bruiloft Kloosterzaal Diner.JPG Bruiloft Kloosterzaal.jpg Ceremonie, foto: Bram Heimens.jpg Diner Atrium.jpg Entree, foto: Bram Heimens.jpg Herberg Atrium bruiloft diner tafelsetting.jpg Klooster broeder.jpg Klooster bruiloft buiten ceremonie.jpg Klooster.jpg Klooster Refter diner.jpg Klooster Refter zaal.jpg Kloosterzaal Bruiloft opstelling.jpg Kloosterzaal feest.jpg Romeinse Tempel ceremonie.jpg Romeinse Tempel, foto: Bram Heimens.jpg Smid.jpg
Card image cap

Huwelijksdag

Huwelijksvoltrekking, receptie of feest; er zijn vele mogelijkheden op Archeon voor jullie onvergetelijke dag.

Lees meer
Huwelijksdag
Card image cap

Vrijgezellenfeest

Wil je je echt onderscheiden met een origineel vrijgezellenfeest, vergeet dan alle vrijgezellenavondjes waar je ooit bent geweest, en kom met de hele club naar Archeon!

Lees meer
Vrijgezellenfeest
Card image cap

Trouwlocaties

Archeon heeft diverse unieke locaties om de belangrijkste dag van jullie leven net dat beetje extra te geven! 

Lees meer
Trouwlocaties

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design