Winterse activiteiten

Winterse activiteiten

Een gezellig maar toch actief uitje met collega's organiseren? Archeon heeft ook in de winter activiteiten en teambuilding opdrachten.


Winterse spelen met oer-Hollandse spellen
Een gezellig maar toch actief uitje met collega's organiseren? Archeon biedt ook in de winter een groot scala aan activiteiten en teambuilding opdrachten. Gedurende 1,5 uur worden er in teams diverse spellen gespeeld op onze overdekte ijsbaan. Denk bijvoorbeeld aan

  • Sjoelen
  • Ringwerpen
  • Kegelen
  • Doolhof
  • Gatenkaasspel
  • Hoefijzer gooien
  • Stelten lopen
  • Klos wandelen
  • Touw trekken

Kom ook eten en drinken met een Archeon touch
Na alle winterse activiteiten geniet u van heerlijke gerechten bereid op onze Winter Woodstone Barbecue of wat dacht je van een Hollands stampotten buffet.

Winter arrangementen incl. food & beverage aanbod

Contact
Uiteraard zijn er velen mogelijkheden bij ons en maken wij graag een offerte op maat aan de hand van jouw wensen. Wij organiseren alles veilig en naar de richtlijnen van het RIVM.

Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je!

Ontdek het park

Zwerf eens lekker lang door de prehistorie, ontmoet de high tech Romeinen en duik eens diep in de middeleeuwen.

Ontdek het park

Activiteiten agenda

Er is iedere dag van alles te doen in Archeon, maar in de weekeinden en vakanties is er extra veel te beleven!

Bekijk de activiteiten

Praktische informatie

Lees hier alle informatie over de openingstijden, route, contactgegevens, parkeermogelijkheden, restaurants, de veelgestelde vragen en meer.

Bekijk de praktische informatie

Impressie

IJsstube.JPG Kerstdiner Herberg Atrium.JPG Kloosterzaal diner.JPG Schaatsen IJsbaan.jpg Winter Archeon.jpg Winter Archeon middeleeuwen.jpg Winter Avond.JPG Winter middeleeuwen.jpg Winter straat middeleeuwen.jpg
Card image cap

Met de zaak naar de sneeuw

Als uw bedrijf iets te vieren heeft, dan mag dat memorabel zijn. Een onvergetelijk kerstfeest, een personeelsfeest in de sneeuw...

Lees meer
Met de zaak naar de sneeuw
Card image cap

De Stad van Sint!

Vier een compleet Sinterklaasfeest voor alle leeftijden met vele activiteiten, een bezoek van Sint en Piet en een poppenkastvoorstelling.

Lees meer
De Stad van Sint!
Card image cap

Vergaderen in winterse sferen

Een bijzondere vergadering, midden in ons winterwonderland, met leuke winterse activiteiten of een heerlijke winter houtgestookte barbecue!

Lees meer
Vergaderen in winterse sferen

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design