Winterse activiteiten

Winterse activiteiten

Een gezellig maar toch actief uitje met collega's organiseren? Archeon biedt ook in de winter een groot scala aan activiteiten en teambuilding opdrachten.


Winterse spelen met oer-Hollandse spellen

Een gezellig maar toch actief uitje met collega's organiseren? Archeon biedt ook in de winter een groot scala aan activiteiten en teambuilding opdrachten. Gedurende 1,5 uur worden er in teams diverse spellen gespeeld op onze overdekte ijsbaan. Denk bijvoorbeeld aan rodelslalom, oer-Hollandse spellen als skibroek hangen, een ware ijsstafette of Jeu d'ice (de winsterse versie van de welbekende Franse volkssport).

Kom ook eten en drinken met een Archeon touch
Na alle winterse activiteiten geniet u van heerlijke gerechten bereid op onze Winter Woodstone Barbecue of wat dacht u van een Hollands stampotten buffet.

Winter arrangementen incl. food & beverage aanbod      Offerte aanvragen

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen
Card image cap

Met de zaak naar de sneeuw

Als uw bedrijf iets te vieren heeft, dan mag dat memorabel zijn. Een onvergetelijk kerstfeest, een personeelsfeest in de sneeuw...

Lees meer
Met de zaak naar de sneeuw
Card image cap

Sinterklaasfeest

Vier een compleet Sinterklaasfeest voor alle leeftijden in de Stad van Sinterklaas met vele activiteiten, een bezoek van Sint en Piet en een poppenkastvoorstelling.

Lees meer
Sinterklaasfeest
Card image cap

Vergaderen in winterse sferen

Een bijzondere vergadering, midden in ons winterwonderland, met leuke winterse activiteiten of een heerlijke winter woodstone barbecue!

Lees meer
Vergaderen in winterse sferen

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design