Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest

Vier een compleet Sinterklaasfeest voor alle leeftijden met vele activiteiten, een bezoek van Sint en Piet en een poppenkastvoorstelling.


In de Stad van Sint logeert Sint in het koopmanshuis! Kom bij hem op bezoek in zijn speciale werkkamer. De Pieten logeren in een grote pietenslaapkamer. De inpakpiet, de paardenpiet, de ezelpiet en de timmerpiet: ze zijn er allemaal. Laten we ook de pepernotenpiet niet vergeten! Hij bakt heel veel pepernoten in de bakkerij van Archeon.

Poppenkastvoorstelling
Een speciale poppenkastvoorstelling over Sint en Piet. Het einde van de voorstelling barst uit in een groot Sinterklaasfeest. Samen met de zingpieten wordt het een feest met bekende liedjes in grote afwachting van de komst van Sint.

Pietenoorkonde
In de pietenhuisjes kunnen de kinderen verschillende activiteiten uitvoeren, zoals pakjes gooien, rijmen met piet, kleuren met de tekenpiet, pakjes schieten met pijl en boog, schrijven met een veer en nog veel meer. Alle kinderen ontvangen na afloop een pietendiploma.

Sinterklaasfeest arrangmenten
Arrangement Pepernoot
Ontvangst met lekkernijen van de Sint en koffie, thee, chocolademeld of fris. Een bezoek aan de poppenkastvoorstelling: Het grote geheim van Sint en zijn ridders. En de hele dag meedoen aan de activiteiten in de pietenhuizen met als beloning een pietendiploma.

Arrangement Piet
Gelijk aan arrangement Pepernoot uitgebreid met een koffietafel en voor de kinderen frites met mayonaise en knakworst.

Arrangement Marsepein
Gelijk aan arrangement Pepernoot uitgebreid met een familiebuffet met spetterend ijsdessert, pietenvla en slagroomsoesjes.

Contact
Boek een compleet Sinterklaasfeest vanaf 20 personen. Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je! Wij organiseren alles veilig en naar de richtlijnen van het RIVM.

Ontdek het park

Zwerf eens lekker lang door de prehistorie, ontmoet de high tech Romeinen en duik eens diep in de middeleeuwen.

Ontdek het park

Activiteiten agenda

Er is iedere dag van alles te doen in Archeon, maar in de weekeinden en vakanties is er extra veel te beleven!

Bekijk de activiteiten

Praktische informatie

Lees hier alle informatie over de openingstijden, route, contactgegevens, parkeermogelijkheden, restaurants, de veelgestelde vragen en meer.

Bekijk de praktische informatie

Impressie

Stad van Sinterklaas club.jpg Stad van Sinterklaas Feest Sinterklaasfeest.jpg Stad van Sinterklaas kalligraferen.jpg Stad van Sinterklaas Lichtjesoptocht 2.jpg Stad van Sinterklaas Lichtjesoptocht 3.jpg Stad van Sinterklaas middeleeuwen 1.jpg Stad van Sinterklaas middeleeuwen.jpg Stad van Sinterklaas Muziekpiet 1.jpg Stad van Sinterklaas pakjes gooien.jpg Stad van Sinterklaas Pakjespiet.jpg Stad van Sinterklaas Piet 1.jpg Stad van Sinterklaas Piet 2.jpg Stad van Sinterklaas Piet 5.jpg Stad van Sinterklaas sintbezoek 2.jpg Stad van Sinterklaas Sint.jpg
Card image cap

Met de zaak naar de sneeuw

Als uw bedrijf iets te vieren heeft, dan mag dat memorabel zijn. Een onvergetelijk kerstfeest, een personeelsfeest in de sneeuw...

Lees meer
Met de zaak naar de sneeuw
Card image cap

Sinterklaasfeest

Vier een compleet Sinterklaasfeest voor alle leeftijden met vele activiteiten, een bezoek van Sint en Piet en een poppenkastvoorstelling.

Lees meer
Sinterklaasfeest
Card image cap

Vergaderen in winterse sferen

Een bijzondere vergadering, midden in ons winterwonderland, met leuke winterse activiteiten of een heerlijke winter woodstone barbecue!

Lees meer
Vergaderen in winterse sferen

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design