IJspret in de IJsstube

IJspret in de IJsstube

Geniet van heerlijke gluhwein en warme chocolademelk aan de intieme bar en kijk uit over de schaatsbaan.


De ijsbaan ligt er spiegelglad bij voor een heerlijke schaatsrit of curlingwedstrijd. Ook verzorgen wij graag de Winterse Spelen voor jouw gezelschap op de ijsbaan of een rondleiding door ons Museumpark. Maak de dag onvergetelijk met een bijzondere Roofvogelshow On Ice.

Winterse spelen
Een gezellig maar toch actief uitje met collega’s organiseren? Archeon biedt ook in de winter een groot scala aan activiteiten en teambuilding opdrachten. Gedurende 1,5 uur worden er in teams diverse spellen gespeeld op onze overdekte ijsbaan. Denk bijvoorbeeld aan de rodelslalom, een ware ijsstafette of Jeu d’ice, de winterse versie van de welbekende Franse volkssport.

Kom ook eten en drinken met een Archeon touch
Na alle ijspret geniet je van heerlijke gerechten bereid op onze Winter Woodstone Barbecue of wat dacht je van een Hollands stampotten buffet.

Contact
Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je!

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

Archeon ijsbaan winter.jpg IJsbaan IJsstube.JPG IJsbaan overdekt.jpg Schaatsen ijsbaan.jpg Schaatsen in Archeon.jpg Winter ijsbaan roofvogels.jpg
Card image cap

Met de zaak naar de sneeuw

Als uw bedrijf iets te vieren heeft, dan mag dat memorabel zijn. Een onvergetelijk kerstfeest, een personeelsfeest in de sneeuw...

Lees meer
Met de zaak naar de sneeuw
Card image cap

Sinterklaasfeest

Vier een compleet Sinterklaasfeest voor alle leeftijden in de Stad van Sinterklaas met vele activiteiten, een bezoek van Sint en Piet en een poppenkastvoorstelling.

Lees meer
Sinterklaasfeest
Card image cap

Vergaderen in winterse sferen

Een bijzondere vergadering, midden in ons winterwonderland, met leuke winterse activiteiten of een heerlijke winter woodstone barbecue!

Lees meer
Vergaderen in winterse sferen

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design