Receptie

Receptie

Nodig uw relaties of medewerkers uit voor een receptie in één van onze unieke locaties!


Als uw bedrijf iets te vieren heeft, dan mag dat memorabel zijn. Wilt u uw relaties uitnodigen voor een productlancering of een informatiemarkt of het jaar aflsuiten met collega's? Of u nu 10, 100 of 1000 collega’s meeneemt, in de warme Herberg, de sfeervolle kloosterzaal of de gezellige Refter is altijd plek. Archeon is in de zomer én in de winter een unieke locatie met volop culinaire verrassingen in het Groene Hart.

Receptiearrangement
Gedurende 1½ uur onbeperkt drankjes: bier, fris, wijn, sap.
Romeinse notenmix, Griekse olijvenmix, Beemster kaas, pittige kaas en Lucaanse worst.

arrangement uitbreiden met
Ontvangst met feestelijk glas Cava, of Champagne
Cocktailbar gedurende de receptie
Numische kip, kaassticks en Romeinse gehaktballetjes

Tip! Combineer de receptie met een seminar of vergadering
Ook dat kan bij Archeon. Met de verschillende zalen kunnen wij uw zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering of presentatie, afsluiten met een receptie. Nog even gezellig napraten en de dag afsluiten met een hapje en een drankje.

Contact
Wil je reserveren, heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je!

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

Feest Receptie buiten.jpg Herberg Atrium diner.jpg Herberg Atrium receptie.jpg Herberg Atrium zaal 2.JPG Herberg Atrium zaal.jpg Herberg Atrium zaal receptie.JPG Herberg terras.jpg Klooster Refter zaal diner.jpg Klooster Refter zaal.jpg Kloosterzaal diner.JPG Receptie Barbecue.jpg Receptie buiten.jpg Receptie Feest buiten.jpg Receptie horeca 2.jpg Receptie horeca.jpg
Card image cap

Feestelijk dagje

Familiedag, relatiedag of ander feest: Archeon is de perfecte locatie voor een feestelijk dagje uit!

Lees meer
Feestelijk dagje
Card image cap

Bedrijfsfeest

Archeon beschikt over unieke locaties die uitermate geschikt zijn voor een goed feest, een uitgebreid diner of een swingende dansavond.

Lees meer
Bedrijfsfeest
Card image cap

Receptie

Nodig uw relaties of medewerkers uit voor een receptie in één van onze unieke locaties!

Lees meer
Receptie

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design