Feestelijk dagje (zakelijk)

Feestelijk dagje (zakelijk)

Eropuit met het bedrijf voor een familiedag, relatiedag of ander feest: Archeon is de perfecte locatie voor een feestelijk dagje uit!


Een feestelijk dagje uit met jouw bedrijf, inclusief entree, ontvangst met koffie/thee en Romeinse appeltaart en een uitgebreide lunch met heerlijke gerechten! 

Ouderwets genieten 
Het middeleeuwse klooster of de Romeinse herberg bieden een geweldig decor om samen te smullen van de heerlijkheden die wij jullie serveren. We ontvangen jullie tot hoe laat jullie willen, met koffie, thee en onze onovertroffen Romeinse appeltaart met honingnotensaus en room. Tussen de middag kunnen jullie genieten van een rijke lunch, bestaande uit onder meer:

Klooster- of garnizoenensoep, vers oerbrood en vruchtenbrood
rijkelijk gevulde schalen met Gallische ham, pittige kaas, grove worst, kipfilet met kruiden
salade van de herbergier, diverse zoetwaren, roomboter en heerlijke fruitsalade
koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn inbegrepen
overige dranken zoals bier, wijn en fris kunt u ter plaatsen bestellen in ons restaurant

Naar wens uitgebreid met: Oesterzwamkroket of Van Dobben vleeskroket - Saucijzenbroodje - Romeins stoofvlees - Kip met vruchten - Vers fruitsalade

Ontdek het park
De rest van de dag kunnen jullie je vermaken op het park. Kruip in de prehistorische hutjes en bekijk hoe jager-verzamelaars werkelijk álles zelf maken, bewonder de reconstructies van Romeinse bouwwerken als de luxe thermae, of bezoek de barbierchirurgijn in het levendige middeleeuwse stadje Gravendam. Voor de kinderen is er van alles te beleven, van armbandjes maken en dolen in het doolhof tot lekker losgaan op onze speelweide.

Uitbreiden met een doe route - vergeet vandaag en ga mee terug naar vroeger...
Maak je feestelijk dagje nog leuker met een doe route. In een groep van maximaal 20 personen leidt onze Archeotolk jullie op een levendige manier rond door ofwel de prehistorie, of de Romeinse tijd, óf de middeleeuwen. Ook nemen jullie deel aan een activiteit die helemaal bij het tijdperk naar keuze past. Afhankelijk van jullie leeftijd, het seizoen en de weersomstandigheden stellen wij een mooi programma voor jullie samen.

Tip! Sluit uw dag gezamelijk af.
Aan het einde van de dag nog even gezamelijk alle avonturen met elkaar delen? Dat kan met een heerlijk diner of borrel in ons Pannenkoekenhuis Het Klooster. Wij verzoeken dit vooraf te reserveren.  

Contact
Heb je nog vragen of wil je een bezichtiging plannen? Bel 0172 447744 of mail naar info@archeon.nl. Ook kun je je persoonlijke voorkeuren hier doorgeven, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor je! 

Ontdek het park

Zwerf eens lekker lang door de prehistorie, ontmoet de high tech Romeinen en duik eens diep in de middeleeuwen.

Ontdek het park

Activiteiten agenda

Er is iedere dag van alles te doen in Archeon, maar in de weekeinden en vakanties is er extra veel te beleven!

Bekijk de activiteiten

Praktische informatie

Lees hier alle informatie over de openingstijden, route, contactgegevens, parkeermogelijkheden, restaurants, de veelgestelde vragen en meer.

Bekijk de praktische informatie

Impressie

Archeon Feestelijk Dagje.jpg Catering 1.jpg Catering 2.jpg Catering 3.jpg Catering 4.jpg Catering barbecue.jpg Herberg Atrium feest.jpg Herberg Frumenti zaal.jpg Herberg terras.jpg Klooster Refter zaal.jpg Kloosterzaal.JPG Park Feestelijk Dagje.jpg
Card image cap

Feestelijk dagje (zakelijk)

Eropuit met het bedrijf voor een familiedag, relatiedag of ander feest: Archeon is de perfecte locatie voor een feestelijk dagje uit!

Lees meer
Feestelijk dagje (zakelijk)
Card image cap

Bedrijfsfeest

Archeon beschikt over unieke locaties die uitermate geschikt zijn voor een goed feest of een uitgebreid diner.

Lees meer
Bedrijfsfeest
Card image cap

Receptie

Nodig uw relaties of medewerkers uit voor een receptie in één van onze unieke locaties!

Lees meer
Receptie

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design