Zonnepanelen

Zonnepanelen

Op het parkeerterrein van Archeon is ten behoeve van de zonnepanelenoverkapping, totaal zijn er 1480 zonnepanelen geplaatst met een maximaal vermogen van totaal 385.000 kWh per jaar.


Op het parkeerterrein van Archeon is ten behoeve van de zonnepanelenoverkapping een 2034 vierkante meter kas constructie gebouwd met overspanningen van 16 meter. Het zijn 20 kappen met een breedte van 64 meter en een lengte van 36 meter. Totaal zijn er 1480 zonnepanelen geplaatst met een maximaal vermogen van totaal 385.000 kWh per jaar. De overkapping biedt tevens plaats aan 145auto’s. De zonnepanelen leveren een belangrijke bijdrage aan het energieneutraal worden van Museumpark Archeon. 

Lees hier het artikel van vandebron

Card image cap

Green Key & natuurbeleid

Duurzaamheid zit in onze genen, dat weten we. Daarom zijn wij heel trots dat wij het hoogste niveau van de Green Key, het internationale duurzaamheidskeurmerk voor organisaties hebben behaald: GOUD!

Lees meer
Green Key & natuurbeleid
Card image cap

Groene Cirkels Bijenlandschap

Museumpark Archeon heeft een functie als Bed en Breakfast voor veel insecten en vormt een verbinding tussen het stedelijk gebied van Alphen aan den Rijn, en de polder.

Lees meer
Groene Cirkels Bijenlandschap
Card image cap

Duurzame horeca

Museumpark Archeon werkt samen met Vis & Seizoen en Too Good To Go. 

Lees meer
Duurzame horeca

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design