Feestelijk & zakelijk

Vergaderen & Meeten

Vergaderen & Meeten

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie in rustieke, historische sferen voor uw vergadering, een seminar of een presentatie? Wilt u uw medewerkers motiveren met een spetterend personeelsfeest? Dan bent u bij Archeon aan het juiste adres! 

Lees meer
Vergaderen & Meeten
Iets te vieren?

Iets te vieren?

Archeon is een unieke locatie voor een spetterend verjaardagsfeest, een gezellige familidag of een heerlijk diner. Bezoek overdag het park en sluit af met een feestelijk Romeins buffet of heerlijke gerechten van onze echte hout gestookte barbecue. 

Lees meer
Iets te vieren?
Trouwen in Archeon

Trouwen in Archeon

Ja zeggen voor het leven, tegen de allerliefste, doe je niet elke dag! Wat dacht je van een "Ja, ik wil" bij de prachtige Romeinse Tempel of in de romantische Kloosterzaal. Archeon biedt werkelijk alles om een unieke en onvergetelijke huwelijksdag te organiseren.

Lees meer
Trouwen in Archeon

Geniet van heerlijke brunches!

Archeon biedt het gehele jaar verschillende brunches aan. Een overheerlijke zondagbrunch, vrolijke Paasbrunch of sfeervolle kerstbrunch, het kan allemaal! Alle brunches zijn inclusief gratis entree. Bekijk snel ons aanbod en kom genieten van heerlijk eten en een gezellige dag in Archeon. 

Bekijk arrangementen

Gratis offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar u naar op zoek bent maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen Gratis offerte

Adembenemende locaties

Archeon heeft diverse unieke locaties om uw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie en vrienden tot een spetterend feest met honderden gasten.

Romeinse Herberg

Romeinse Herberg

De Romeinse Herberg is na een reeks vernieuwingen nog aantrekkelijker om er zowel kleine als grote bedrijfs- en familiefeesten te organiseren. Met de verschillende zalen binnen de Herberg is er voor iedere bijeenkomst een geschikte ruimte aanwezig.

Bekijk locatie
Romeinse Herberg
Romeins Badhuis

Romeins Badhuis

Het Romeinse badhuis is een reconstructie van de Romeinse Thermen in Heerlen en bestaat uit een ontvangstruimte en een drietal aangrenzende ruimtes. Deze fraai ingerichtte ruimtes maken van uw bijeenkomst een bijzondere beleving. 

Bekijk locatie
Romeins Badhuis
Middeleeuws Klooster

Middeleeuws Klooster

Het Klooster van de Minderbroeders geeft net dat beetje meer. Met de Kloosterzaal welke zich uitstekend leent voor een romantische huwelijksvoltrekking of een spetterend feest of de aangrenzende Kloostertuin voor een receptie of diner. 

Bekijk locatie
Middeleeuws Klooster

Elk evenement een success

Of u nu een ondernemerslunch met 120 gasten wilt organiseren, een bedrijfsfamiliedag voor al uw collega's en gezinnen of een gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel, bij ons krijgt u de ruimte!

Offerte aanvragen
Trailer (YouTube video)

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design