Driedaagse expeditie in Museumpark Archeon

Driedaagse expeditie in Museumpark Archeon

03-07-2020

Deze zomervakantie staan er tenten op het campingterrein van Museumpark Archeon voor een avontuurlijke overnachting in de wereld vol geschiedenis. De tenten zijn geplaatst in samenwerking met Rechargers en zijn deze zomervakantie te boeken.

Even helemaal weg: drie dagen en twee nachten logeren terug in de tijd!
Overnachten in twee-/driepersoonstenten en genieten van historie en een avontuurlijk arrangement. Het arrangement omvat drie dagen entree, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 1x lunch, 2x diner, parkeren, activiteiten met begeleiding, stroom, waterpunt en een gedeelde koelkast en gebruik van koffie/thee. Het lakenpakket en de eindschoonmaak is ook inbegrepen.

Gasten wanen zich drie dagen lang in een andere tijd en gaan boomstamkanovaren, hunebed kei trekken, boogschieten, fibula maken, exerceren met Romeinse legionairs, brood bakken en mandenvlechten van wilgen. Iedere ochtend, middag en avond begeleiden onze archeotolken al deze activiteiten. Er is ook voldoende vrije tijd om op eigen gelegenheid het park te ontdekken, te ravotten in de speeltuin of om een duik te nemen in het buitenzwembad van het Romeinse badhuis. ’s Avonds na het diner komt men samen rondom een gezellig knetterend kampvuur. En ’s morgens weer vroeg uit de veren om eieren te rapen bij de kippen voor een lekker ontbijt.

Samenwerking Rechargers
Rechargers is dé leverancier van compleet ingerichte safaritenten en lodges die levert aan onder andere vele festivals. Doordat het festivalseizoen in deze coronatijd veelal niet door kan gaan en de tenten daar niet gebruikt worden hebben Museumpark Archeon en Rechargers de handen ineen geslagen door de tenten op het campingterrein van Archeon te plaatsen en te verhuren. Een vruchtbare samenwerking waarbij Rechargers hun tenten een mooie plek geeft en Museumpark Archeon een bijzondere overnachting aanbiedt aan haar gasten.

Coronaproof: Samen een veilig bezoek aan Archeon
Archeon voert de maatregelen door uit het protocol ‘Samen een veilig bezoek aan Archeon’, welke aansluiten bij de richtlijnen van het RIVM. Dit protocol is samengesteld aan de hand van het protocol Club van 11, de Nederlandse Museumvereniging en het coronaprotocolteam van Archeon. Doordat we deze maatregelen strikt naleven, zorgen we ervoor dat jouw verblijf plezierig blijft verlopen. Een van deze maatregelen is dat de sanitaire voorzieningen extra vaak worden schoongemaakt.
Lees meer op https://www.archeon.nl/nl/samen-een-veilig-bezoek.html

Meer lezen?

  • Archeon in de Telegraaf!
  • Ouderwets support bij 20 van Alphen
  • Nieuwsbrief Vier het voorjaar
  • Vernissage tentoonstelling ‘There is No Planet B’

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design