Toernooiveld

Toernooiveld

Ridders, een ijsbaan of een gezellige markt. Dit grote veld leent zich bij uitstek voor dit soort activiteiten.


Ons toernooiveld biedt veel speelruimte!

Midden in het Romeinse gedeelte van Archeon ligt het toernooiveld. Hiervinden tijdens het seizoen geweldige onderlinge veldslagen plaats tussen legers uit het Napoleontische tijdperk, ruige Vikingen en heroïsche ridders. In het wintersiezoen biedt het toernooiveld plaats aan de standhoudersmarkt van de Midwinter Fair en de overdekte ijsbaan.

Dit grote veld leent zich bij uitstek voor dit soort optredens of activitieten. Het veld kan worden voorizen van tribunes zodat uw gasten kunnen meegenieten van de spektakelstukken op het veld.

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

Archeon Toernooiveld.jpg Toernooiveld bijeenkomst.jpg Toernooiveld Event Napoleon.jpg Toernooiveld Event Riddertoernooi.jpg Toernooiveld Event Schotten.jpg Toernooiveld Event Vikingen.jpg Toernooiveld Overzicht.jpg Toernooiveld partij.jpg Toernooiveld Receptie.jpg
Card image cap

Romeinse Herberg

Wij herbergen vier tot ruim vierhonderd gasten.

Lees meer
Romeinse Herberg
Card image cap

Romeins Badhuis

Een bijzondere beleving in Romeinse sferen.

Lees meer
Romeins Badhuis
Card image cap

Middeleeuws Klooster

Het Klooster van de Minderbroeders geeft net dat beetje meer. 

Lees meer
Middeleeuws Klooster

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design