Arena

Arena

Ga de strijd aan met je collega's of geniet van een heerlijk optreden of een spannende filmvoorstelling in de Romeinse Arena.


Successen vier je in de Arena!

We hebben de beschikking over een uniek openluchttheater. De arena in Archeon biedt op de houten tribunes plaats aan 1500 gasten. De grote open vloerruimte is met zand gevuld omdat daar normaliter onze stoere gladiatoren hun gevechten houden. Deze zandbak is probleemloos om te toveren tot een podiumvloer waarop artiesten hun optredens kunnen verzorgen.

De arena ligt direct naast het badhuis en op één minuut loopafstand van de herberg. Deze drie locaties vormen een geweldig decor voor een onvergetelijk bedrijfsevenement.

 

Locaties

Wij hebben diverse unieke locaties om jouw evenement net dat beetje extra te geven! Variërend van een gezellig diner met de familie tot een spetterend feest met honderden gasten.

Bekijk de locaties

Food & Beverage

Kom ouderwets genieten met jouw gasten. Wij verzorgen heerlijke dranken en spijzen voor jouw diner, barbecue, borrel, receptie of feest.

Bekijk ons aanbod

Offerte

Om zeker te weten dat we het event organiseren waar jij naar op zoek bent maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Impressie

Arena 1 publiek.jpg Arena Jostiband concert.jpg Arena overview.jpg Arena Roofvogelshow.jpg Arena speaker.jpg Junioren Symfonieorkesten Spektakel Arena.jpg
Card image cap

Romeinse Herberg

Wij herbergen vier tot ruim vierhonderd gasten.

Lees meer
Romeinse Herberg
Card image cap

Romeins Badhuis

Een bijzondere beleving in Romeinse sferen.

Lees meer
Romeins Badhuis
Card image cap

Middeleeuws Klooster

Het Klooster van de Minderbroeders geeft net dat beetje meer. 

Lees meer
Middeleeuws Klooster

Volg ons op social media:

© 2020 Archeon, SERA Business Design