De Grijze Jager Dag 2023

De Grijze Jager Dag 2023

20-05-2023 - 20-05-2023

De Grijze Jager Dag 2023

De Grijze Jagerdag is weer terug in Archeon! Op zaterdag 20 mei zal Archeon, voor de tiende keer weer helemaal in het teken staan van de populaire boekenserie De Grijze Jager, de Broederband en andere spannende verhalen van John Flanagan.

Tijdens de Grijze Jager Dag valt er van alles te beleven in Archeon. Er zijn allerlei activiteiten waaraan je kunt deelnemen, waaronder boogschieten, zwaardvechten en vuur maken – als een echte Grijze Jager. Iedereen kan meedoen aan de activiteiten. Bezoek ook het kampement van de Vikingen. Zij geven diverse demonstraties en bieden hun koopwaar aan. Ook is er een boekenmarkt in de Romeinse Herberg. Neem ook zeker een kijkje bij de vogelshow, het spectaculaire riddertoernooi en diverse shows. 

Broederband-wedstrijd
Ook dit jaar kunnen de verschillende activiteiten in teamverband worden gespeeld. Elke team moet zich dit jaar bewijzen op verschillende onderdelen. Alles komt aan bod! Denk aan behendigheid, snelheid, samenwerking en nog veel meer! Aan het einde van de dag strijden de beste teams tegen elkaar op het toernooiveld om uit te maken welk team de uiteindelijke winnaar van de dag is. Voor de Broederband wedstrijd is inschrijven noodzakelijk. 

Voor alle Broederband teams ligt een programma klaar bij de entree! 
                                             
De Grijze Jager Dag 2022 is een samenwerking tussen Archeon en Gottmer Uitgevers Groep. De boekenserie van De Grijze Jager en de Broederband-serie.

 

Meer lezen?

 • 03-12-2022
  Stad van Sinterklaas
 • 04-12-2022
  Sinterklaasbrunch
 • 10-12-2022
  Midwinter Fair Zaterdag
 • 11-12-2022
  Midwinter Fair Zondag

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2022 Archeon, SERA Business Design