Zaterdag 10 en Zondag 11 januari Ijsbaan

Zaterdag 10 en Zondag 11 januari Ijsbaan

Kom ook naar de VOA Beroepenmanifestatie Go4it! op woensdag 5 en donderdag 6 november a.s. en help uw kind bij een goede beroepskeuze.


Kom ook naar de VOA Beroepenmanifestatie Go4it! op woensdag 5 en donderdag 6 november a.s. en help uw kind bij een goede beroepskeuze.

PosterGo4It

Als ouder probeer je je kinderen te begeleiden op hun eigen weg. Plezier is belangrijk, maar je hoopt toch ook dat zij hun talenten ontplooien. Maar zit de arbeidsmarkt daar eigenlijk wel op te wachten? Op Go4it kunnen u en uw kind direct contact leggen met mensen uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Zij kunnen u voorzien van praktische informatie. Aan het werk of doorleren? Of misschien toch een combinatie? En wat zijn nu dan de kansrijke sectoren? Bezoek Go4it en help uw kind om een goede keuze te maken!

De VOA-beroepenmanifestatie Go4it! richt zich primair op jongeren van het VMBO, 2e en 3e leerjaar, waarmee het als informatieplatform uniek is in Alphen aan den Rijn voor deze doelgroep. Alle middelbare scholen doen mee. De betrokken partijen zien een grote behoefte, omdat een weloverwogen, gerichte beroepskeuze na het 2e jaar VMBO van groot belang is voor de toekomst.

Op woensdag 5 en donderdag 6 november 2014 
bezoeken zo'n 1.000 leerlingen de beroepenmanifestatie in Archeon in de ochtend of de middag.

donderdag 6 november 16.00 uur bijeenkomst voor ouders met kinderen
De kinderen zijn - samen met hun ouders - welkom op donderdagmiddag 6 november a.s. van 16.00 - 17.30 uur: de ouders kunnen immers helpen bij de beroepsgerichte keuze in het VMBO. Om 16.00 uur wordt de informatiemiddag ingeluid met een welkomstwoord van wethouder Willem-Jan Stegeman. Direct hierna hebt u de gelegenheid de beurs te verkennen en uw vragen te stellen.

Deze middag zijn de MBO-scholen aanwezig om ouders en kinderen te woord te staan over mogelijkheden op het gebied van scholing. De decanen staan klaar voor informatie en voorlichting. Ook zijn er informatiestands aanwezig over sollicitatietrainingen; kansrijke beroepen in de regio en het starten van een eigen onderneming. 

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Archeon.

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design