Vakantie Expeditie Archeon

Vakantie Expeditie Archeon

Kom ook  op vakantie in Archeon in de super mooie lodges. Wij verzorgen dagelijks het ontbijt, spannende expedities en 2x een diner. Lekker terug in de tijd met de luxe van nu! 


Een avontuurlijke vakantie beleef je in Archeon. De Archeotolken -onze bewoners- nemen je mee op deze expeditietocht, maar je kunt ook zelf op onderzoek gaan om de wereld van de geschiedenis te ontdekken. Je verblijft in onze luxe 4-persoons Lodgetenten,  op het "Expeditie Archeon" terrein, midden op het park waar je kunt genieten van een heerlijke vakantie.

De lodges zijn van alle gemakken voorzien en comfortabel ingericht. Er is een keuken met, koelkast, elektrische kookplaat, een koffiemachine met cups, waterkoker, een gezellige zithoek én een privé toilet met douche. De koelkast is gevuld met ontbijtproducten uit het Groene Hart en is inclusief alle dagen ontbijt dagelijks worden er heerlijke verse broodjes bezorgd!

Na het ontbijt is er van alles te beleven! Je kunt meedoen met de rondleidingen en activiteiten op het dagprogramma of ga op pad met de Archeotolk met speciale expeditie tochten met heel veel leuke activiteiten, exclusief voor jullie gezelschap! Word jij de Robin Hood van het boogschieten in de middeleeuwen? Kanovaren in een boomstamkano, vuurtje maken in de prehistorie, fibula maken in de Romeinse tijd, exerceren als een legionair, vilten armbandje maken in de middeleeuwen,  kaarsje maken bij de imker, leer zwaardvechten, boogschieten, op bezoek bij de diverse ambachten in de middeleeuwse straat.

Vakantie Archeon.jpg

Kortom zoveel te doen, je komt tijd te kort! Aan het eind van de dag kun je nog lekker zwemmen in het Romeins buitenzwembad of een lekkere avondwandeling maken over Archeon, of varen in de boomstamkano met de maan die boven Archeon schijnt.

De ene dag staan de allerlekkerste pannenkoeken op het menu in ons Middeleeuws Klooster met dessert en op de laatste dag sluiten jullie af met heerlijke Italiaanse pizza's in de Romeinse Herberg met dessert. 
Kom ook lekker genieten en 
Boek nu: https://www.archeon.nl/expeditie-archeon.html

Expeditie Archeon 3.jpg   

Expeditie Archeon 2.jpg  

 

 

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design