Terugblik Culinair weekend

Terugblik Culinair weekend

Met een volle buik en een bruin kleurtje kijken we terug op Archeon Culinair 2024. Het was een heerlijk editie, met prachtig nazomer weer. 

 

 


Met een volle buik en een bruin kleurtje kijken we terug op Archeon Culinair 2024. Het was een heerlijk editie, met prachtig nazomer weer. 

Pierre Wind heeft weer ontzettend lekkere gerechten gemaakt voor alle bezoekers. Zo kon je bij binnenkomst een 'Oerkluif' proeven, een paarse winterpeen, gekruid en van de BBQ. En kon je bij de Historische Foodtruck een door Pierre gemaakte Kastanje Cake proberen. 

Verder kon je o.a. Oersoep halen in de Prehistorie, Libum (Romeins brood met kaas) in de Romeinse tijd, en zien hoe mosterd werd gemaakt in het middeleeuws klooster. Uiteraard kon je deze ook proeven, met een blokje kaas. 

Culinair 2024 1.png Culinair 2024 2.png

Doe-route

Onder begeleiding van een Archeotolk maken de leerlingen kennis met het wonen, werken en leven van prehistorische jagers, Romeinse soldaten en/of middeleeuwse ambachtslieden. Hierbij gaan ze aan de slag met verschillende activiteiten.

Lees meer

Schoolreis lunch

Maak je schoolreis compleet en geniet met de klas van een verzorgde lunch zoals heerlijke frites met mayo en biologische kipnuggets.

Lees meer

Reserveer schoolreis

Ga mee op avontuur en reserveer hier direct jouw schoolreis naar Archeon.

Reserveren

Volg ons op social media:

© 2025 Archeon, SERA Business Design