Programma's

Programma's

Lespakketten

Deze lespakketten kunt u gebruiken ter voorbereiding in de klas.

Lespakket prehistorie     Lespakket Romeinse tijd     Lespakket middeleeuwen

 

Paspoort (Basisonderwijs)

De leuke wetenswaardigheden en grappige vragen leiden de basisschoolleerlingen langs bijzondere plekken in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. Iedere basisschoolleerling ontvangt een paspoort bij aankomst. 

Bekijk hier het paspoort!

 

Ontdekkingstocht (VMBO / HAVO)

Voor deze leerlingen heeft Archeon* een educatief programma ontwikkeld. De tocht brengt de leerlingen via de prehistorie en de Romeinse tijd naar de middeleeuwen. Onderweg zien, doen en beleven ze van alles en moeten ze diverse vragen beantwoorden. Een zeer leuke en leerzame manier om Archeon te ontdekken. Docenten kunnen de antwoorden verkrijgen door te mailen naar educatie@archeon.nl.

*I.s.m. met Botter educatie (Botter educatie) heeft Archeon dit educatieve programma ontwikkeld.

 U dient de ontdekkingstocht zelf te downloaden voor uw leerlingen.

Ontdekkingstocht VMBO / HAVO

 

Expeditietocht (HAVO / VWO)

Met de Archeon-expeditietochten door de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen kunnen leerlingen van het voortgezet onderwijs zelfstandig ons park bezoeken. Onderweg zien, doen en beleven ze van alles en moeten ze diverse vragen beantwoorden. Klik hieronder om de expeditietochten te downloaden:

Expeditietocht prehistorie     Expeditietocht Romeinse tijd     Expeditietocht middeleeuwen

 

Verhalen van Archeon

Audiotour prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen

De nieuwe audiotour is een aanvulling op je bezoek aan Archeon! De tour is verkrijgbaar voor Apple, Windows en Android. Download hem voorafgaand aan je bezoek: https://izi.travel/nl/search/archeon.

 

a SERA business design