Combinatie arrangement

Combinatie arrangement

Combineer jouw schoolbezoek aan Archeon met een bezoek aan Avifauna. Twee parken op één dag!


Avifauna & Archeon

Bezoek één dagdeel vogelpark Avifauna. In Avifauna is er voor iedereen iets te beleven. Zo voer je zelf de Australische honingpapegaaien en ook de spectaculaire vogeldemonstraties mag je niet missen.

Het andere dagdeel bezoek je Archeon. Je gaat op reis door drie tijdperken: de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. Hier kun je meedoen aan alle activiteiten die op het dagprogramma staan zoals boogschieten, vuur maken, armbandje vilten, exerceren en zwaardvechten.

Maak je dagdeel bezoek aan Archeon nog leuker met een aanvullende doe route of techniekenroute. Onder begeleiding van een Archeotolk maken de leerlingen kennis met het wonen, werken en leven van toen.
Klik hier en lees meer over de routes.

Reserveren

Het combinatie arrangement is € 17,50 per persoon en kun je reserveren bij Avifauna.
Klik hier voor meer informatie.

Mocht je tijdens het dagdeel bezoek aan Archeon doe routes willen boeken dan horen we dat graag, bel 0172 447752 of mail naar educatie@archeon.nl.

Doe Route

Onder begeleiding van een Archeotolk maken de leerlingen kennis met het wonen, werken en leven van prehistorische jagers, Romeinse soldaten en/of middeleeuwse ambachtslieden. Hierbij gaan ze aan de slag met verschillende activiteiten.

Lees meer

Schoolreis lunch

Maak je schoolreis compleet en geniet met de klas van een verzorgde lunch zoals heerlijke frites met mayo en biologische kipnuggets.

Lees meer

Reserveer schoolreis

Ga mee op avontuur en reserveer hier direct jouw schoolreis naar Archeon.

Reserveren
Card image cap

Schoolreis

Een schoolreisje naar Archeon is leuk, spannend en educatief. Beleef de geschiedenis!

Lees meer
Schoolreis
Card image cap

Leefproject

Een uitgebreid programma met actieve en creatieve activiteiten inclusief ontbijt, lunch, diner en overnachting in de Romeinse Herberg.

Lees meer
Leefproject
Card image cap

Archeologiehuis

Archeologiehuis Zuid-Holland met het Romeins Museum is gevestigd in een reconstructie van een Gallo-Romeinse boerderij en toont verschillende collecties.

Lees meer
Archeologiehuis

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design