Vier het voorjaar!

Vier het voorjaar!

22-02-2016

23 t/m 28 februari
5 en 6 maart

Archeon is van 11.00 - 17.00 uur geopend met het gehele park en een speciale familieshow van de Jannes de Goochelaar: Magie van de middeleeuwen.

In de hutten en huizen zijn de 'bewoners' volop bezig met activiteiten en daar is bijna altijd nog wel een heerlijk warm vuurtje voor nodig. Zwaardvechten, boogschieten, vilten in de middeleeuwen en bij de Romeinen kun je exerceren, fibula maken of genieten van een Romeinse massage.

In het Archeologiehuis / Romeins Museum kun je de speurtocht doen en naast de vaste collectie is de tijdelijke tentoonstelling 'Romeinen langs de Limes' te zien.

Pannenkoekenhuis 'Het Klooster'

Heerlijke pannenkoeken eten volgens het recept van Pierre Wind.

Meet & Greet met Linda Dielemans

Speciaal op 5 maart een meet & greet met Linda Dielemans. Ook leest ze voor uit haar nieuwste boek 'Geestenkrijger', een spannende reis door de Bronstijd...

3500 jaar geleden... Arn leeft een rustig boerenbestaan en is voorbestemd om zijn vader op te volgen als dodenverzorger. Maar als hij een vreselijke fout begaat, komt zijn wereld op zijn kop te staan. Hij wordt gedwongen om op reis te gaan, op zoek naar de beroemde bronssmid Melor, die in het zuiden woont. Alleen hij kan Arns fout herstellen. Maar die reis is niet zonder gevaren...

 

Meer lezen?

  • Jonge Beckmanprijs in de Kidsweek
  • Interview winnaar Archeon Thea Beckmanprijs 2021
  • Jean-Claude van Rijckeghem winnaar Archeon Thea Beckmanprijs 2021
  • Nieuwe producten in de webshop

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2021 Archeon, SERA Business Design