Vaderdag weekend

Vaderdag weekend

16-06-2020

Vier Vaderdag op 20 en 21 juni in Museumpark Archeon met volop stoere activiteiten voor jou en jouw vader, zoals kano varen, vuur maken, zwaardvechten, boogschieten, exerceren en meer. Juich ’s middag jouw favoriete gladiator aan bij het spectaculaire gladiatorengevecht in de Arena.

Vroege vogels opening
Genieten van een gezellig ontbijt met het gezin op zondag 21 juni. Voor de vroege vogels hebben we al om 8:00 en 9:00 uur een speciale rondleiding in de natuur van Archeon, aansluitend om 9:00 of 10:00 uur staat de ontbijt picknickmand voor u klaar. Reserveer jouw picknickman en bezoek op archeon.nl.

Vaderdagbrunch
Op zondag 21 juni genieten bezoekers van een heerlijke vaderdagbrunch in de Romeinse Herberg met het hele gezin inclusief de hele dag gratis entree voor Archeon. Op het menu staat de heerlijkste Big Angus Hamburger en nog veel meer lekkere gerechten. Na de brunch is er ruim de gelegenheid om het park te bezoeken. Bij de entree ontvangt men een dagprogramma waar alle activiteiten van de dag op vermeld staan. Voor meer informatie over de vaderdagbrunch kijk op archeon.nl.

Vaderdagcadeau tip: Leckere Vaderdag Bierpakket
Verras jouw vader op Vaderdag met een Leckere Vaderdag Bierpakket! 2x Middeleeuws Drie Knopen Bier van Archeon, 2x Lente Bock Bier en een middeleeuwse beker om er in stijl van te kunnen genieten. Bestel het Leckere Vaderdag Bierpakket op archeon.nl/nl/webshop.html

Meer lezen?

  • Nieuwsbrief Zomervakantie 2024
  • Nationale Nachtvlinder Nacht 2024
  • Flora & Fauna nieuws juli 2024
  • Inwoners Alphen vieren 10 jaar fusie gemeente in Archeon

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design