Programma Grijze Jagerdagen bekend!

Programma Grijze Jagerdagen bekend!

14-05-2015

Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren zal de Grijze Jager Dag dit jaar niet uit één, maar uit twee dagen bestaan! Op zaterdag 23 en zondag 24 mei zal Archeon, voor het vijfde jaar, weer helemaal in het teken staan van de populaire boekenserie De Grijze Jager. En om dit te vieren is auteur John Flanagan ook aanwezig! Tijdens de Grijze Jager Dag valt er weer van alles te beleven in Archeon. Zo zijn er allerlei activiteiten waar je  aan kunt deelnemen, alleen of in teamverband, waaronder zelf vuur maken, schatzoeken, schaduwsluipen, zwaardvechten en natuurlijk boogschieten - als een echte Grijze Jager. Daarnaast is er een spectaculaire openingsshow die je zeker niet mag missen.

Het programma voor de beide Grijze Jager Dagen is bekend! Bekijk het programma hier om te zorgen dat je geen show zult missen.

Zaterdag 23 mei

10.00 uur – Opening park
11.00 uur – Openingsshow - grijze bandjes (Arena)
11.45 uur – Riddertoernooi (Toernooiveld)
12.45 uur – Openingsshow - blauwe bandjes (Arena)
13.00 uur – Vikingshow (Toernooiveld)
14.30 uur – Riddertoernooi (Toernooiveld)
14.45 uur – Openingsshow - groene bandjes (Arena)
16.00 uur – Finalespel Broederband 2015 (Toernooiveld)
16.15 uur – Gladiatorengevecht (Arena)

 

Zondag 24 mei

10.00 uur – Opening park
11.15 uur – Roofvogelshow (Toernooiveld)
12.15 uur – Riddertoernooi (Toernooiveld)
12.30 uur – Openingsshow - grijze bandjes (Arena)
13.45 uur – Roofvogelshow (Toernooiveld)
14.00 uur – Openingsshow - blauwe bandjes (Arena)
15.00 uur – Riddertoernooi (Toernooiveld)
15.30 uur – Openingsshow - groene bandjes (Arena)
16.30 uur – Finalespel Broederband 2015 (Toernooiveld)
16.45 uur – Gladiatorengevecht (Arena)Naast bovenstaande shows is er tijdens de Grijze Jager Dag nog veel meer te beleven. Zo zijn er allerlei activiteiten waar je aan kunt deelnemen, alleen of in teamverband, waaronder zelf vuur maken, zwaardvechten en natuurlijk boogschieten - als een echte Grijze Jager. Daarnaast is er volop muziek, een verhalenverteller en een goochelaar.

Ook dit jaar kunnen de verschillende activiteiten met je eigen Broederband-team worden gespeeld. Aan het einde van de dag strijden de beste Broederband-teams tegen elkaar in de Arena om uit te maken welk team de uiteindelijke winnaar van de dag is. Een Broederbandteam bestaat uit vier personen en aanmelden kan via de website.

 

Welk Broederband-team is het sterkst?

Ook dit jaar kunnen de verschillende activiteiten met je eigen Broederband-team worden gespeeld. Aan het einde van de dag strijden de beste Broederband-teams tegen elkaar op het toernooiveld om uit te maken welk team de uiteindelijke winnaar van de dag is. Een Broederbandteam bestaat uit vier personen en aanmelden kan via www.degrijzejager.nl.

 

Ben jij er ook bij?

De toegangskaarten voor de Grijze Jager Dag 2015 kosten € 14,50 en zijn te koop via tickets . Datum:  zaterdag 23 mei óf zondag 24 mei Tijd:  van 10.00 tot 17.00 uur Locatie:  Archeon in Alphen a/d Rijn.

 

PS1: Broederband 5 – De schorpioenberg zal op de Grijze Jager Dag 2015 gepresenteerd worden. PS2: Op zondag 23 augustus 2015 zal voor de tweede keer de Grijze Jager Dag België worden georganiseerd. Hou de website in de gaten voor extra informatie.

Meer lezen?

  • Archeon ontvangt erepenning Gemeente Alphen aan den Rijn
  • Nationale bijentelling
  • Ridder in Orde van de Ster van Italië
  • Schots Weekend

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design