NIEUW: Archeon Quest

NIEUW: Archeon Quest

30-05-2018

Archeon Quest: Het Romeinse Feest

Doe mee aan de nieuwe actieve speurtocht waarin jij als slaaf tegen andere spelers strijdt om roemies en je vrijheid! De speler met de meeste roemies zal de game winnen!

Reis terug in de tijd om een groots verkiezingsfeest voor de Romeinse Senator te organiseren. Tijdens het uitvoeren van alle opdrachten ontdek je een complot tegen de Senator. Ben je op tijd om de dader(s) te ontmaskeren en je vrijheid terug te winnen? Of ben je te laat en wordt iedereen op het feest vergiftigd? Met deze app kun je QR-codes scannen, die door het Romeinse Rijk in Archeon verstopt liggen, om met karakters in de game te praten. Zo leer je hoe het was om als slaaf te leven in de Romeinse tijd, toen de grens van het Romeinse Rijk, de Limes, dwars door Nederland liep langs de rivier de Rijn.

De app wordt donderdag 7 juni om 14.30 uur gelanceerd in de Romeinse Arena van Archeon.

De game is een ontdekking tocht door de Romeinse tijd. Ontwikkeld door Archeon i.s.m. Flavour o.l.v. Tim Murck, Stimuleringsfonds creatieve industrie en met een bijdrage van de efgoedlijn Limes van de provincie Zuid-Holland. Voel, ruik en ervaar de geschiedenis met echte spanning!  

Download de app via echoes.flavour.nl en speel gratis mee! Wij wensen je alvast veel plezier!

 

Meer lezen?

  • Werkbezoek gedeputeerde provincie Zuid-Holland
  • Gezondheidsweekend
  • Thea Beckmanprijsuitreiking op het Jeugdjournaal
  • Winnaar Archeon Thea Beckmanprijs en Jonge Beckman 2023

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design