Napoleon in Archeon

Napoleon in Archeon

02-03-2018

Napoleon in Archeon op 3 & 4 maart, maak kennis met het echte leven van soldaten en burgers uit de tijd van Napoleon. Zo’n 200 soldaten en burgers van de N.A.N., de vereniging 2e Bataillon Grenadier Compagnie en hun gasten uit het buitenland vermaken de bezoekers met allerlei activiteiten en demonstraties.

Er zullen exercities worden uitgevoerd, soldaten krijgen soldij uitbetaald, er vinden inspecties plaats van de troepen en men maakt zich gereed voor de strijd. Ook mogen diverse schietdemonstraties met zowel musketten als met kanonnen niet ontbreken. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen boogschieten, zwaardvechten, marcheren en de speeltuin is geopend.

Napoleon brunch zondag 4 maart

Altijd al eens willen brunchen in de Romeinse Herberg tijdens de Napoleontische tijd? Dat kan zondag 4 maart in Archeon. Gezellig vermaak van de minnestreel en volop vermaak voor de kinderen. Na afloop is er volop tijd om het park te bezoeken waar ruim 200 Napoleonners het park over hebben genomen. Geniet van deze heerlijke tijd met demonstraties en zo nu en dan is het lawaai oorverdovend.

Meer lezen?

  • Nationale bijentelling
  • Ridder in Orde van de Ster van Italië
  • Schots Weekend
  • Nieuwe voorzitter VVvA: Bert Huisman

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design