Loop warm voor de Avondvierdaagse

Loop warm voor de Avondvierdaagse

01-12-2015

De terugkeer van de Alphense Avondvierdaagse was een groot succes! Ruim 1000 deelnemers deden afgelopen mei mee aan dit fantastische loopevenement. De Avondvierdaagse liep dwars door Archeon heen! Ook in de kranten, op de radio en zelfs op TV was er volop aandacht. Hier kunt u fotoˈs van afgelopen Avondvierdaagse bekijken. Vanwege het grote succes wordt de Avondvierdaagse in mei 2016 weer georganiseerd. Dit keer pakken we het nog groter aan dan vorig jaar. We gaan dit keer voor 2000 deelnemers!

De Avondvierdaagse kan alleen bestaan met steun van sponsoren. Hun financiële en materiële steun helpen ons een onvergetelijke dag voor de deelnemers te organiseren. Daarbij is het voor ondernemers als u een mooie gelegenheid om niet alleen uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen, u heeft ook de kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van duizenden Alphenaren via een gezond en sportief evenement dat inmiddels bij jong en oud bekend is.

U kunt al vanaf € 150,- sponsor worden. Ook is sponsoring in natura mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.heelalphenwandelt.nl.

Meer lezen?

  • Shortlist Thea Beckman Prijs 2024
  • Opening tentoonstelling ‘Bestemming bereikt?’
  • Juryleden De Jonge Beckmanprijs gezocht!
  • Longlist Archeon Thea Beckman Prijs 2024

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design