Lezing Maarten van Rossem 14 juni 2016

Lezing Maarten van Rossem 14 juni 2016

13-04-2016

In samenwerking met Archeon organiseert de vereniging Vrienden van Archeon (VVvA) een unieke lezing met Maarten van Rossem. De lezing wordt georganiseerd naar aanleiding van het 20-jarig bestaan van de Vrienden van Archeon.

Het bestuur heeft professor Maarten van Rossem, bekend om zijn cynisme en droge humor en schroomt niet om voor zijn mening uit te komen, bereid gevonden om op 14 juni een lezing voor de Vrienden van Archeon te houden over zijn nieuwste boek: het einde van het Romeinse Rijk. Het einde van het Romeinse Rijk en welke lessen wij daarvan kunnen leren én de hedendaagse wereld: wie zijn de hedendaagse Romeinen en wat zijn hun invloeden?

De avond is toegankelijk voor VVvA leden (10 euro entree) als niet-VVvA leden (20 euro entree). Een belangrijk deel van de opbrengst zal besteed worden aan één van de restauratieprojecten in Archeon waarmee VVvA het cultureel erfgoed wil behouden.

Aanmelden kan op: http://www.vrienden-archeon.nl/agenda-vvva/83-jubileum-vvva-het-einde-van-het-romeinse-rijk-een-unieke-lezing-van-maarten-van-rossem

Meer lezen?

  • Terugblik Grijze Jager Dag 2023
  • Nieuwsbrief van Archeon
  • Nieuwe tentoonstelling: Strijd in de graventijd
  • 100 jaar Rotary in Nederland gevierd in Museumpark Archeon

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design