Inwoners Alphen vieren 10 jaar fusie gemeente in Archeon

Inwoners Alphen vieren 10 jaar fusie gemeente in Archeon

23-06-2024

 Alphen aan den Rijn vormt sinds 2014 samen met Boskoop en het voormalige Rijnwoude één gemeente. Dat moet gevierd worden! Archeon, de plek waar geschiedenis leeft, bood hiervoor de perfecte locatie . Bij het jubileumfeest waren alle kernen van de gemeente vertegenwoordigd. 

Burgemeester Spies verwelkomde de aanwezigen in de Romeinse Arena. Naderhand deelde ze haar vreugde over het evenement op Facebook: "Wat een heerlijke Midzomeravond was het gisteren in het Archeon. Onze gemeente bestaat tien jaar en dat vieren we graag met elkaar! Ik heb genoten van de leuke gesprekken, mooie ontmoetingen en enthousiaste reacties. Onze prachtige gemeente wordt gevormd door ons allemaal. Samen vieren verbindt ons en versterkt dat gevoel nog meer! Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze fantastische Midzomeravond!"

10 Jaar Gem Alphen-14.jpg

Stadsdichter Shanty Louis bracht een voordracht over het leven in Alphen, getiteld "Een van de gelukkigste gemeentes". De aanwezigen werden vervolgens getrakteerd op optredens, hapjes en drankjes, en er was een streekmarkt met lokale specialiteiten. Om 23:00 uur kwam het midzomerfeest ten einde met een mooi ritueel van het licht. 

10 Jaar Gem Alphen-118.jpg

10 Jaar Gem Alphen-35.jpg

Meer lezen?

  • Nieuwsbrief Zomervakantie 2024
  • Nationale Nachtvlinder Nacht 2024
  • Flora & Fauna nieuws juli 2024
  • Inwoners Alphen vieren 10 jaar fusie gemeente in Archeon

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design