In memoriam

In memoriam

12-05-2021

Wij ontvingen het zeer droevige bericht dat onze gewaardeerde collega Cees Smit vredig is heengegaan. Wij hebben Cees leren kennen als een zeer bijzonder mens en een geweldig paarden- en dierenvriend. Cees was een echt mensen mens en zijn grootste passie was de paardensport. Als graag geziene ruiter en docent heeft hij vele mensen de kunst en liefde voor de paardensport bijgebracht. 

Het was altijd zeer bijzonder om Cees in Archeon te mogen ontmoeten, als collega en als bezoeker. Met zijn mooie witte paard Dadiva vormde hij een speciale twee-eenheid en gaf hij vele speciale demonstraties tijdens de openingsuren voor de bezoekers of tijdens bruiloften of bijeenkomsten. Zijn liefde voor de dieren en paarden in het bijzonder brachten hem een rust en ook een uitstraling van waardigheid maar ook van een enorme warme menselijkheid. Naar ons, als zijn collega's, naar de vele bezoekers van Archeon en naar zijn medemens. 

Wij voelen en leven mee en onze gedachten gaan hierbij uit naar zijn lieve echtgenote Loes en dat zij toch bovenal de vele, hele mooie en bijzondere herinnering mag koesteren aan haar zo bijzondere fijne grote liefde en echtgenoot Cees. 
Voor altijd in ons hart.

Meer lezen?

  • Nieuwsbrief Zomervakantie 2024
  • Nationale Nachtvlinder Nacht 2024
  • Flora & Fauna nieuws juli 2024
  • Inwoners Alphen vieren 10 jaar fusie gemeente in Archeon

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design