Groene Hart Toerismedag 2022

Groene Hart Toerismedag 2022

10-11-2022

Groene Hart Toerismedag in Museumpark Archeon Alphen aan den Rijn

De Romeinse Herberg in Museumpark Archeon was dinsdag 8 november het decor voor de vierde Groene Hart Toerismedag 2022. De recreatieve ondernemers, gemeenten, provincies en toeristische marketing organisaties kwamen bijeen deze dag voor een verbindende dag  waar het thema  'duurzaam ondernemerschap en hartelijkheid' op het programma stond.

Wethouder Relus Breeuwsma verwelkomde alle gasten. Diverse inspirerende sprekers deelden hun visie over de veranderde wereld en de vrijetijds economie in het Groene Hart.  Wat zijn de ontwikkelen op het gebied van klimaatneutraal toerisme en duurzame recreatie door Thijs de Groot van het NBTC. Hoe ga je hier als ondernemer of gemeente mee om? Arno Ruis nam de aanwezigen mee naar de toekomst en hoe wij dit gezamenlijk kunnen gaan uitwerken. Joke Pelser van Marketing Nieuwkoop informeerde de aanwezigen over de marketingstrategie. Jessie Kroon van Zero Waste deelde haar ervaring om duurzamer te leven. Zónder in te leveren op comfort, stijl of leuke dingen.

Een middag met prachtige initiatieven uit het Groene Hart, die samen een parel vormen om te koesteren, de volgende stap te zetten en te delen met elkaar. 
De middag werd enthousiast gepresenteerd door Rienske Zegwaard,  Rob Barneveld maakte terplekke een prachtige tekening met alle hoogtepunten en Barbara Breedijk maakte en presenteerde ook terplekke haar song over de middag, een levendige Groene Hart klopt!

Naast het plenaire gedeelte was er voldoende tijd om te netwerken. Dit kon op de recreatiemarkt of tijdens de borrel. Elf partijen leverden hier hun bijdrage. Hier zijn mooie gesprekken en potentiële samenwerkingen ontstaan.

Met meer dan 100 geïnteresseerden was het een inspirerende en geslaagde dag!

Groene hart Wethouder.jpg

Groene Hart NBTC.jpg

Groene Hart Markt.jpg

Groene Hart Tekening.jpg

Meer lezen?

  • Ondernemers in het zonnetje: Monique Veldman
  • Nieuwsbrief De Stad van Sint
  • Opening Tentoonstelling 'Het Verhaal van Sint'
  • Week van het Werk

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2023 Archeon, SERA Business Design