Grijze Jager Dag

Grijze Jager Dag

14-05-2018

De spannendste Grijze Jager Dag in Archeon

Op zaterdag 19 mei zal Archeon, voor het achtste jaar achtereen, weer helemaal in het teken staan van de populaire boekenserie De Grijze Jager van John Flanagan en andere spannende verhalen.

Tijdens de Grijze Jager Dag valt er van alles te beleven in Archeon. Er zijn allerlei activiteiten waaraan je kunt deelnemen, waaronder boogschieten, zwaardvechten en vuur maken – als een echte Grijze Jager. Bezoek ook het kampement van de Vikingen. Zij geven diverse demonstraties en bieden hun koopwaar aan. Neem ook zeker een kijkje bij de roofvogelshow, het spectaculaire riddertoernooi en de Grijze Jager Openingsshow in de Arena.

Broederband
Ook dit jaar kunnen de verschillende activiteiten in teamverband worden gespeeld. Elke team moet zich dit jaar bewijzen op verschillende onderdelen. Alles komt aan bod! Denk aan behendigheid, snelheid, samenwerking en nog veel meer! Aan het einde van de dag strijden de beste teams tegen elkaar op het toernooiveld om uit te maken welk team de uiteindelijke winnaar van de dag is. Kijk op www.degrijzejager.nl voor meer informatie en om in te schrijven.

Toegangskaarten voor de Grijze Jager Dag 2018 zijn te koop via www.archeon.nl.

Datum: zaterdag 19 mei 2018
Tijd: van 10.00 tot 18.00 uur
Locatie: Archeon in Alphen a/d Rijn
Ticketprijs: € 17,50 p.p. in de voorverkoop
Museumkaarthouders: Museumkaart + € 5,00 p.p.

De Grijze Jager Dag 2018 is een samenwerking tussen Archeon en Gottmer Uitgevers Groep. De boekenserie van De Grijze Jager bestaat inmiddels uit 13 boeken. Naast De Grijze Jager heeft John Flanagan ook de boeken uit de Broederband-serie, die inmiddels uit 7 boeken bestaat, geschreven.

Meer lezen?

  • Nieuwsbrief Zomervakantie 2024
  • Flora & Fauna nieuws juli 2024
  • Inwoners Alphen vieren 10 jaar fusie gemeente in Archeon
  • 'De Limes Leeft' podcast met Romein Ratna

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design