Freestyle Ice Skaters Eindhoven & 100%NL op tour langs IJsbanen in Nederland

Freestyle Ice Skaters Eindhoven & 100%NL op tour langs IJsbanen in Nederland

09-01-2018

“IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt” is een initiatief van de KNSB, waarbij de tijdelijke kunstijsbanen in dorps- en stadscentra door het hele land IJSTIJD! Vormen. Als onderdeel van IJSTIJD gaan de Freestyle Ice Skaters Eindhoven en 100%NL langs een groot aantal van de deelnemende IJsbanen voor een korte demonstratieshow van Freestyle Ice Skating.

Freestyle BMX, inlineskating of skateboarden kennen we allemaal, maar datgene dat op fiets, skate of board wordt gedaan kan natuurlijk ook op schaatsen. De Freestyle Ice Skaters Eindhoven zijn één van de weinigen in Nederland die zich dit eigen hebben gemaakt en worden dan ook veelvuldig gevraagd voor (inter-)nationale ijsevenementen. Een mix van IJshockey, kunstrijden en streetdance is misschien wel de beste omschrijving. In een korte demonstratieshow tonen zij hun kunsten op het ijs. Na afloop van de show geven zij aan het aanwezige publiek tips en trics om ook zelf aan de slag te gaan met Freestyle Ice Skating. Je moet er natuurlijk wel de lef voor hebben, want Freestyle Ice Skating gaat gepaard met veel vallen en opstaan.

Zondag 14 januari om 14.00 uur op de ijsbaan van Archeon.

De tour van de Freestyle Ice Skaters Eindhoven en 100%NL wordt georganiseerd door Entertainment on Ice in opdracht van 100%NL en de KNSB.

Meer lezen?

  • Opening tentoonstelling ‘Bestemming bereikt?’
  • Juryleden De Jonge Beckmanprijs gezocht!
  • Longlist Archeon Thea Beckman Prijs 2024
  • Goden, gemmen en geluk. Romeinse zegelringen van de Limes

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design