15e Midwinter Fair

15e Midwinter Fair

27-11-2017

9 & 10 december is de 15de Midwinter Fair in Archeon. Het fantasy evenement in de winter. Met ook dit jaar een Indoor Fantasy Markt, een bomvol muziekprogramma, vele shows en spectaculair entertainment. Early Bird Tickets zijn verkrijgbaar op www.archeon.nl.

Indoor Fantasy Markt

De overdekte markt is wederom goed gevuld met bekende en nieuwe stands. Verspreid over het terrein van Archeon hebben ambachtslieden en handelaren hun tentjes opgezet en verkopen zij hun unieke waren. Warm jezelf op bij één van de vele vuren en ga na het shoppen een lekker hapje eten bij één van de stands of in het restaurant!

Live Muziek

Zoals gewoonlijk zullen bekende en minder bekende bands elkaar afwisselen op het programma. Grote namen uit binnen- en buitenland staan naast lokale bandjes die een naam voor zichzelf willen maken. Wat zij gemeen hebben is dat ze de bezoekers van de Midwinter Fair een unieke ervaring willen bieden. Dit jaar met optredens van Rapalje, Trolska Polska, Fiddle 'N Drum, Circle J, Hoppah! en nog veel meer..

Shows & Entertainment

Een Midwinter Fair kan niet zonder shows: Bataille (voorheen Noorderwind) verzorgt een spectaculaire arena show en ook de roofvogels geven een mooie demonstratie. Ook worden er ambachten gedemonstreerd en er is volop entertainment en muziek in de straten. Datura, de Antwoordenman, Orakels trekken, Monsieur Horreur, Wronghel en Wei, een Escape Game, koek en zopie van Geleerd ende Ghenoten en de larpvereniging Cauldron.

In The Village of Storytellers worden de meest wonderlijke verhalen vertelt. En in het Archeologiehuis zijn er mooie lezingen van Professor Rotherham. Doe ook mee aan een dansworkshop van Deosil Scylla of trommel mee op het jagersveld.

Kortom een enkele dag is niet genoeg om alles te zien of bij te wonen! Voor het volledige programma en tickets ga naar www.archeon.nl

Meer lezen?

  • Opening tentoonstelling ‘Bestemming bereikt?’
  • Juryleden De Jonge Beckmanprijs gezocht!
  • Longlist Archeon Thea Beckman Prijs 2024
  • Goden, gemmen en geluk. Romeinse zegelringen van de Limes

Op onze social media staan nog meer gebeurtenissen uit de wereld van de geschiedenis!

Volg ons op social media:

© 2024 Archeon, SERA Business Design